kosaram

0
Feldolgozás…
HipHop fekete- babahordozó
Összes
HipHop totyogós csípőhordozó
16 900 HUF
Kiegészítők

Részletek

HipHop babahordozónk, kifejezetten totyogós korú gyerkőcök mellé egyfajta kiegészítő hordozó eszköz rövidtávú hordozásra.

Kiknek ajánljuk? 
10 hós kortól kb. 2,5-3 éves korig, amíg a baba-mama igényli, hogy néha felkapjuk csemeténket. A lényeg, hogy a baba már kezdjen totyogni, álljon fel és akár vezetve tudjon sétálni, onnantól már használható. 
NAGYON FONTOS, HOGY EZ NEM ÚJSZÜLÖTT HORDOZÓ!

Milyen élethelyzetben megoldás?
Max 15-20 perces rövidebb hordozásokhoz szuper és gyors megoldás a HipHop, amikor csak úgy amúgy is hónunk alá kapnánk a kicsiket.
NAGYON FONTOS, HOGY EZ A HORDOZÓ A FÉLOLDALAS TERHELÉS VÉGETT CSUPÁN KIEGÉSZÍTŐ ESZKÖZ NEM HELYETTESÍTI A SZIMMETRIKUS HÁTON HORDOZÁSHOZ ALKALMAS ESZKÖZEINKET. EZ MINDEN CSÍPŐHORDOZÁSHOZ KÉSZÍTETT TERMÉK ESETÉBEN ÁLTALÁNOS ÉRVÉNYŰ AJÁNLÁS A RÉSZÜNKRŐL!

Mit tud a HipHop?
Állítható a mérete, két behúzható karban végződik, így különböző alkatú hordozó személyeknél is használható. A két csat a baba levételekor gyorsan kicsatolható, így a baba nagyon könnyen kivehető. De a két karos megoldás lehetővé teszi azt is, hogy a hordozó felső sávját és alsó sávját is kívánt feszességűre tudjuk húzni.

Hogyan lehet felvenni? 
Bármely oldalra helyezhető, 360 fokban körbefordítható, így a csatok lapockán is lehetnek, de mellkasnál is, kinek hogy kényelmes, vagy épp a minta, hogy látható jobban rajta, de ez lehetővé teszi azt is hogy az oldalakat mindig váltogassuk a terheléselosztás végett.

Dizájn: egyszerű fekete alapon, a hordozó közepén "Mybabyhug kids never walk" felirattal készítjük.

15 kg-ig teherbíró, mosógépben 30 fokon, öblítő nélkül, mosózacskóban javasoljuk tisztítani.

 

 

Partnereink