kosaram

0
Feldolgozás…

Rólunk

Minden baba ölelésre születik. De nem mindegy hogyan és mivel tesszük ezt. A Mybabyhug (hug=ölelés) speciális, ortopédiai szempontoknak maximálisan megfelelő pólyái és ergonómiai babahordozói azonban nem csupán helyesen, a legnagyobb biztonsággal, de még szemet gyönyörködtetően is ölelik azt, aki nekünk a világon a legfontosabb.

Számos kutatás és tanulmány bizonyítja, hogy sokat hordozott és korai időszakban bugyolált babák testi és szellemi fejlődése kiegyensúlyozottabb kevesebbet „ölelt” társaiknál.

Termékeink 100% bababarát pamut, Öko-tex anyagfelhasználással, az Európai Uniós biztonsági előírások figyelembevételével készülnek azért, hogy a Te babád a legjobb "kezekben" legyen akkor is, amikor a tieid éppen szabadok!

Találd meg legújabb „öleléseteket” kollekciónk darabjai között vagy tervezz magatoknak egyedit tervező alkalmazásunk segítségével!

Ha pedig szeretnél tippeket, tanácsokat, ötleteket gyűjteni a gyerekes mindennapokban, várunk Magazinunk hasábjain, vagy a közösségi felületeinken: facebook- on, vagy instagramon: @mybabyhugcarriers

 

Lévai-Litter Éva

Mybabyhug gazdája

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink