kosaram

0
Feldolgozás…

Szolgálati információk- Mybabyhug manufaktúra szeptembertől

Mint tudjátok a Mybabyhug műhelye reményeink szerint egy szépséges és egészséges aprócska csapattaggal hamarosan bővül. Rózi érkezésével azonban semmiképp nem szeretnénk, hogy más babák ölelései ne kerüljenek a megfelelő helyre időben, így egy-két infót írnánk arról, miben is érinti majd a műhelyünket a változás.

Szabadságra nem tervezünk menni, sőt tele vagyunk tervekkel, hamarosan újdonságokkal is találkozhattok és bizony a serény ölelésműhely nem áll meg egy percre sem.

Viszont azt is tudnotok kell, hogy mi egy kvázi egyszemélyes „mamamanufaktúra” vagyunk, nincs gazdasági igazgatóhelyettesünk, személyi asszisztensünk és előléptetett marketing menedzserünk sem…:) Így a megnövekedett feladatok és felelősség bizony kihívásokat tartogathat számunkra is.

Ahhoz, hogy Ti kedves ölelésre vágyók ebből mit se érzékeljetek a következőket érdemes tudni vásárláskor.

A szállítási időnk szeptember 1. után leadott termékekre átmenetileg 10 munkanapról a biztonság kedvéért 15 munkanapra növekszik. Aki eddig vásárolt tőlünk az már tudja jól, hogy ezt a határidőt eddig még szinte senkinek nem kellett kivárni, így az új határidő sem feltétlen jelent majd változást, de azért biztos, ami biztos senkinek ne okozzunk kellemetlenséget emiatt.  

Akik mégis hamarabb szeretnének öleléshez jutni, nekik kárpótlásként bevezetjük az elsőbbségi postázást a webshopban, melyet felár ellenében vehettek igénybe, ekkor mindössze 7 munkanapot kell várni a vásárlásotok megérkezéséhez.

Azt is sokan tapasztalhatták, hogy eddig szinte a nap 24 órájában elérhetőek voltunk telefonon és e-mailen is.

Szeptember 1. után szeretnénk egy kis munkaidőt bevezetni, így a megadott telefonszámon munkanapokon 9-16 óra között tudtok ölelésügyben beszélni velünk, illetve az e-mailekre ígérjük 72 órán belül reagálunk az eddigi 5 perces reakcióidővel szemben.

Szóval összességében nem kell ránk ezentúl sem többet várni és reméljük hamarosan az új csapattagunkat is bemutathatjuk Nektek, aki akár csak Alíz biztosan sok-sok igazi újdonságot hoz majd a mi és a Ti életetekbe is aprócska múzsaként.

Szívélyes megértéseteket és türelmeteket előre is megköszönve kívánunk a jövőben is sok-sok boldog Mybabyhug-os ölelgetős pillanatot Nektek: Évi

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink