kosaram

0
Feldolgozás…

SUPERSIZE konstrukció, totyogós babahordozás szuper módja

Nagyon régóta szemeztünk azzal, hogy készítsünk egy olyan konstrukciót, amely lényegében lezárja a palettánkat, amivel mindenkit végérvényesen ki tudunk szolgálni.

A repertoárból már csak ez a záróakkord hiányzott, amely azt gondoltuk, hogy ugyan kevés családot érint, - mivel a legtöbben a bázis hordozós időszakot újszülött kortól egy éves korig élik meg- mégis hiánypótló lehet. Aztán az elméletünk megdőlt, mert az utóbbi egy évben rengetegen írtatok, hogy annyira jó lenne, ha lenne a totyogósoknak is valami vagány, robosztus hordozó, kirándulni, felfedezni, oviból hazajárni csakis mybabyhug stílusban.

supersize-3

SuperGirl

A konstrukció:

Így aztán fele sem tréfa összedugtuk a fejünket először Rózival és Alízzal, majd a gyártással és végigkérdeztük a tesztcsaládokat is szerintük milyen egy jó totyogós hordozó és megalkottuk a szintén állítható méretű SuperSize 2+ hordozótípust, ami:

-         Széles 50cm-ig állítható bodyval rendelkezik

-         Magas 50cm-ig bővíthető body magassággal készül

-         Rendkívül szélesen párnázott derékpántja van

-         A klasszikus csatoknál szélesebb, súlyt még aktívabban elvezető vállpántokkal szereljük.

supersize-6

SuperBoy

Állíthatóság:

Az állíthatóságban kivettük a derékpánt átfűzhetőségét, mert az a tapasztalatunk a totyogósok már nem nőnek olyan ütemben, mint a kisebb társaik és a sok állíthatósági pont ront a kényelmi szintjén egy hordozónak egy ekkora méretű baba esetében, a piciknél viszont pont az teszi tökéletessé. Masszívabb/kényelmesebb, ha az állíthatóság a szélességre és az ölelősségre korlátozódik ekkora babák esetében. Azaz továbbra is állítható a terpesz fokozatmentesen, benne tépőzáras rendszerrel rögzíthető, illetve fut a bodyban továbbra is a Mybabyhug innovációjaként ismert függőleges állítómadzag, mellyel a hordozó ölelőssége szépen a babára állítható.

Dizájn:

Ismét a kedvenc témánkhoz értünk. A dizájnt is nagyon régóta terveztük, de nem tudtuk hogyan és mihez passzolna leginkább. De most eljött a Szuperhősök ideje, és a Szupercsajok és Szupersrácok saját kezdőbetűjükkel a popójukon hódíthatják meg a világot. Azaz a kicsit Marveles beütésű dizájnban majd Ti a saját csemetétek kezdőbetűjét fogjátok viszont látni.

De mint tudjátok, mi nem szertjük a korlátokat és tudjuk, hogy mindenkinek meg van a maga kedvenc Mybabyhug dizájnja ezért a webshopban innentől SuperSize konstrukcióként kiválasztva bármely dizájnt kérhetitek ilyen nagybabásban.

Korosztály:

Mi ezt a méretet átlagos babaméretek alapján 1,5 éves kortól 3 éves korig ajánljuk, vagy akár még tovább. Teherbírásban 20kg-ot elfáradás nélkül elbír, 5-6 éves korú gyerekek szoktak ilyen súllyal nagycsoportba vagy éppen suliba menni. Remek váltótársa egy korábbi Spécial kisbabás darabnak, vagy egy teljes kötős mei tainak.

 

Nézde meg beharangozó videónakt is, ha pedig szeretnél Te is SuperGilr/SuperBoy lenni katt ide a webshopba

 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink