kosaram

0
Feldolgozás…

Naronka-a játszótársak megálmodója

Mesélj egy kicsit a márkád világáról, mikor kezdtél el ezzel foglalkozni és miért?

Körülbelül másfél éve szippantott be bennünket a babakészítés, miután közösen elvégeztünk egy babavarró tanfolyamot. Mindketten Waldorf-anyukák vagyunk, ezért fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek játékai természetes alapanyagokból készüljenek, és egy emberbarát, pozitív, inspiráló világképet közvetítsenek feléjük. Emellett megmozgassák a fantáziájukat és növeljék az önbizalmukat. Játékainkkal mi is ezeket az elveket képviseljük. 

Elsősorban babákat készítünk, de vannak filc állataink, és más apróságaink (pl hajdíszeink) is. Büszkék vagyunk rá, hogy néhány hete részt vehettünk a 20. Országos baba- és mackókészítési versenyen, ahol az egyik sellőbabánk elismerő oklevelet kapott. 

6d6327f5-2a45-4f03-8e23-edd31f2b5078

A termékeid mire jelentenek megoldást a családnak, gyerkőcöknek?

Az előző válasz lényegében már erre a kérdésre is választ adott: olyan játékokat szeretnénk a gyerekek kezébe adni, amik építik, nem pedig rombolják a személyiségüket. Amik egészségesek, bátran kézbe foghatók, rághatók és mindezek mellett még esztétikusak is.

a7b0e9e0-9368-47cc-aff2-1bee42b09fe1

Miben különlegesek a termékeid? Alapanyag, technika, dizájn..stb

Termékeinket ketten tervezzük és készítjük, munkáinkban így kettőnk ízlése és ötletei keverednek.  Különös figyelmet fordítunk arra, hogy hagyományos Waldorf babáink megfeleljenek a Waldorf pedagógia iránymutatásának. Természetes anyagokat használva, a gyermekek testarányainak megfelelően, a szerepjátékot leginkább segítő mimika hímzésével készítjük babáinkat. Szeretnénk, ha minden kisgyermek találna nálunk valamit, amivel örömmel játszik  és ugyanakkor kialakításában megfelel az életkori sajátosságainak is. Másrészt törekszünk arra is hogy egyediek legyünk, személyiségünkből, kreativitásunkból kicsit többet megmutatva tervezzük és készítjük egyedi (Waldorf jellegű) babáinkat és a filcjátékokat. Nóra tervezte a gyönyörű sellőinket, a zoknibabáinkat és az olyan, nem Waldorf alapokon készülő filcjátékainkat, mint a nyereményjátékban szereplő maci. Ani pedig a rongybabák anyukája. Nagyon szeretünk más márkákkal együtt dolgozni, együtt tervezni babákat, játékokat. Ez mindig nagyon inspiráló folyamat. Nemrég a kisóvodások kedvenc babái bújtak a Little factory nyári ruhakollekciójába.

Melyik a kedvenc Mybabyhug terméked és miért?

Nem volt egyszerű a választás és nem csak azért mert ketten vagyunk.... :) Végül a sokoldalúság mellett döntöttünk. A Spécial-Graphit lett a kedvencünk, amely igazán jó választás, ha már szinte születés után hordozni szeretnénk a babánkat. A színe és a design abszolút unisex, és biztos hogy apa is kipróbálja majd. Az anyaga is prémium minőség. Ráadásul a biopamut Colimacon személyes kedvencünk, mi is készítünk belőle ruhákat a babáinknak. 

web_black_gold_4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink