kosaram

0
Feldolgozás…

Mybabyhug a személyre szabott ölelés

Tudjátok miért olyan szuper játék évtizedek óta a LEGO? Mert végtelenül variálható és mindenki az épít belőle, amit csak a fantáziája elbír.

Na, valahogy így működnek a mi hordozóink is. Az elmúlt pár évben óriási célirányos fejlesztésen vagyunk túl. A fő célunk az volt, hogy szinte a világon se találjatok olyan sokféleképpen variálható és Rátok szabható babahordozókat, mint nálunk.

Személyre szabott ölelés lépésről-lépésre:
  1. Válassz dizájnt:

Mint tudjátok, nálunk többféle úton indulhattok el a babahordozók kinézetét illetően. A döntés megkönnyítésére alkotunk mindig kollekciókat. A webshopban találhattok sztenderd dizájnokat, melyek úgy születnek, hogy időszakonként homlokon csókol bennünket a múzsa és bemutatunk egy-egy újabb kollekciót, melyet időszakosnak szoktunk kihirdetni, de aztán annyira megszeretitek, hogy végül örökre maradnak a választékban.:) A legutóbbi ilyen kollekciónk a Mybabyhug Spécial a letisztult, elegáns vonal kedvelőinek.

Akik viszont semmi esetre sem szeretnék, hogy szembe jöjjön velük az ölelésük, azoknak megnyílik a tervezőnk végtelen varázskapuja, ahol apának és anyának is külön oldala lehet, fantáziátok szárnyalhat igazi Mybabyhug stílusban és variációk száma több milliós is lehet… még sosem készült két egyforma darab.

kép_1

Tervezőben készült Apás-Anyás oldalú, kötős derékkal és kötős vállpántokkal, klasszikus kivitelben

  1. Válassz konstrukciót:

A Mybabyhug hordozói eddig is a külcsín mellett igen magasra tették a mércét belbecsben is.  A konstrukció variálásában sem ismerünk ezentúl tréfát, és a dizájn mellett rendkívül pontosan az igényeitekre tudjátok szabni a hordozóinkat tudásban is.  

Tudjuk, hogy nem csak mindenkinek más tetszik kívülről, de mindenkinek más lesz a praktikus is.

v6

Dizájn: All MyStar, Konstrukció: Klasszikus csatos kivitel

Valaki szereti a csatokat, valaki nem. Valaki szeret kötögetni és valaki csak félig. Valaki pici babát szeretne hordozni, valaki pedig nagyobbat. Éppen ezért nem csak kívülről, de tudásában is mások az igényei a vásárlóinknak. Mi ehhez igazodunk és ezért nem csupán a dizájnt, de a kivitelt is meg tudjátok választani.

Webshopunk tehát úgy működik, mintha legóznátok. Egyfelől találtok benne dizájnokat, melyek alapestben a klasszikus mei tai hordozóként is funkcionálnak.

Másfelől találtok benne konstrukcióra is variációkat, melyekről most be is mutatunk pár elkészült darabot:

-          csatos konstrukció

-          tépőzáras derékpánt

-          csatos derékpánt

-          Spécial konstrukció (újszülött/6-8htes kortól használható 1,5 éves korig)

v12

Dizájn: My Joy, Konstrukció: Spécial kisbabás konstrukció világos alapra

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink