kosaram

0
Feldolgozás…

Mobil alvócsuklya

Ismét a hordozás szerelmesei jönnek a sorban, ami az újdonságokat illeti a Mybabyhug műhelyében.

Egyre népszerűbb a hordozás így nem is csoda, hogy én is napról napra mindenhol bele-bele futok egy-egy puttonyba. Ami az én szememet leginkább zavarni szokta hordozó eszköztől függetlenül, ha a pici baba elszunyókál mondjuk anyukája hátán és a kis kobak, mint a kakukkos óra nagy lóbálója minden egyes lépésnél megbiccen hol jobban, hol kevésbé.

Bevallom rossz volt egyszer nézni a játszón, ahogy egy kis újszülött buksija a karikáskendőben anyukája lehajolásakor hirtelen hátracsuklott.

A mi klasszikus hordozóink alapesetben nem tartalmaznak alvócsuklyát, a szabásuk alapján egy meghosszabbított fejtámasszal rendelkeznek. Melynek az oka a következő: Egy egyszerű téglalap alakú anyagdarabból álló alvócsuklya, amit fel lehet húzni a baba buksijára az kvázi odaszorítja a baba fejét hordozója hátához. Ezt a megoldást azért nem tartjuk túl jó megoldásnak, mert a csigolyákat túlságosan leszorítva nagyobb erőhatás éri a babánk gerincét és bizony nem a legjobb ortopédiai megoldás. Arról nem is beszélve, hogy ha a baba buksija az alvócsuklya leszorító erejének köszönhetően a mellkasára biccen az fulladásveszélyes is lehet. Pici babáknál a mi hordozónkban pontosan ezért bevált funkciójú a fel-le hajtható fejtámasz.

Azon babáknál, akik már nagyobbak és háton szunyókálnak kitett kézzel mondjuk, azért néha-néha viszont a visszajelzéseitek alapján már rövidnek bizonyult a fejtámasz így szerettünk volna olyan megoldást, amely utólag is megvásárolható ráadásul olyannyira sokoldalú, hogy nem csak a mi eszközeinkhez használható, hanem bármely gyártó, bármely hordozótípusához.

A mobil alvócsuklyánk enyhén ívelt, kapucniszerű szabásával nem engedi leszorítani a buksit, csak finoman körbeölelve, külön erőhatás nélkül nem engedi alváskor hátrabiccenni. Így megelőzzük, hogy a baba buksija a mellkasára essen és a gerincét túlzott feszítés érje.

macs_f_2

Alvócsuklyánk további nagy előnye, hogy bármely hordozóeszközhöz használhatjátok. Kendőhöz, karikás kendőhöz, bármely gyártó, bármely termékéhez odacsattintható erős kapcsaival.

A kapucni hossza benne lévő gumírozás és rögzítés segítségével állítható, így pici babától totyogó korig kitett kezes verzióban is használható. Még akár kis kapucni nélküli kabátkára is rögzíthető, ha elkapna benneteket az eső hazafelé szaladva az oviból…szóval még csak hordozni sem kell hozzá.

…persze a cuki macifüleket ezekről sem bírtuk lehagyni.

macs_5

A mi hordozóinkhoz tökéletesen kompatibilisek, hiszen mind a három alapszínünkben (fekete, drapp, sötétkék) elérhető, így kiegészítőként azonnal vásárolhattok adott színben a klasszikus hordozóinkhoz.

Használata roppant egyszerű, a hátsó két csipeszt rögzítitek a lehajtott fejtámasz széleihez, belebújtok a hordozóba, majd az alvócsuklyát a két elülső szárának segítségével a baba buksijára felhúzzátok és a két csipeszt tetszőleges helyen a vállpántokon rögzítitek.

kép_1

A termék hordozós kiegészítőként a webshopban már elérhető: http://www.mybabyhug.com/termekek/egyeb 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink