kosaram

0
Feldolgozás…

Maciölelést Mindenkinek!

Ismeritek a "Maciölelés" kifejezést? Pontosan úgy kell csinálni, mint ahogy a logónkban is látjátok a Macikat ölelkezni: egy jó erős igazi endorfinbombának számító ropogtató ölelés, amely a szeretet kifejezésének netovábbja. Szóval ezen a címen egy kis meglepetést indítok útnak, melynek főszereplői a 2 dimenzióból megelevenedő ölelkező Maciijaink, melyeket most Ti is hazavihetitek.

Ezek a Macik azonban nem csupán egyszerű Macik, varázserejük van, mert képesek arra, hogy az ölelésükkel másoknak is segítsenek!

Csak a Ti Macitok, senki másé!

Pontosan emlékszem minden pillanatára annak, mikor először láttam meg Alízt miután világra jött. Hiába a szuper orvosi technológia, az ultrahang fényképe, az az érzés, mikor először láttam Őt leírhatatlan volt. Még most is könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok órákig csodáltuk apukájával, ahogy szundizott és soha nem láttam szebbet, tökéletesebbet előtte…pedig nem is tudtam, hogy fog kinézni!

Ezt az érzést szeretném egy kicsit ezekkel a Macikkal ismét az életetekbe varázsolni, ugyanis az, hogy Nektek milyen színű és mintájú Macit szánt a sors bizony csak akkor fogod megtudni, mikor kicsomagoljátok a dobozából! Izgalmas, várakozásokkal teli, meghitt pillanat lehet ez, melybe a Maci leendő kis gazdája is bevonható, ha már nagyobbacska. Az biztos, hogy két egyforma Maci nem fog készülni így az a Maci, akit vásároltok csak a Tiétek lesz senki másé!

Egy Maci=sok-sok ölelés azoknak, akiknek igazán szükségük van rá!

És akkor a lényeg: ezek a Macik nem öncélúak, minden hónapban más gyermekeket támogató alapítványnak ajánlom fel a Macikból befolyó TELJES összeget! Bizony ezek a Macik teljes egészében azokon fognak segíteni, akik valamiért a fent említett ropogtató „Maciölelésben” valamiért hiányt szenvednek! Hogy mégis hogyan tudom ezt megoldani? A hordozóim készítésekor nagyon sok nyesedékanyagom marad hátra. Sokat gondolkoztam vajon mit fogok ezekkel kezdeni, kidobni nincs szívem, hiszen nem akármilyen anyagokról van szó…aztán egyik reggel Alíz meglátta a telefonomon a logónkat és közölte velem, hogy ő azt a Macit szeretné megkapni és találkozni akar vele…hát innen jött az ihlet, mi lenne, ha ezek az anyagok életre kelnének…

A Macihoz jutás menete:

Minden hónapban kihirdetem, hogy éppen mely Alapítványhoz tudjátok küldeni a Macik árát. Egy Maci 2500 forintba kerül, ezt az összeget banki átutalással tudjátok rendezni, úgy, hogy az adott alapítványnak elkülditek az összeget. FONTOS: Az átutalásnál a megjegyzés rovatba írjátok be a „maciölelés” szót!

Az átutalásról szóló bizonylatot és neveteket, postacímeteket elkülditek nekünk e-mailben, facebookon, galambpostán, a lényeg, hogy eljusson hozzánk, hogy szeretnétek Macit és már készül is a meglepi Macitok, melyhez bekészítünk majd Alízzal egy kis kártyát, ezen lesz a Ti Macitok neve  és az alapítvány, akit támogattatok! A Maci postaköltségét utánvéttel tudjátok majd rendezni!

macilabel

A Macik száma nem végtelen, mivel függ a maradék anyagunk mennyiségétől, de igyekszünk, hogy senki ne maradjon Maci nélkül! Macivásárláshoz keressetek minket facebookon vagy a mybabyhugcarrier@gmail.com e-mailen!

Évi, a Mybabyhug gazdája

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink