kosaram

0
Feldolgozás…

Hordozás mértan Mybabyhug módra

Arról már sok szó esett, hogy hordozóink dizájnban verhetetlenek. Vásárlóink közül sokan megszállottként még gyűjtik is a különböző dizájnú öleléseinket, mert bizony egy-egy új dizájn függőséget is okozhat. J Aki pedig nem tud dönteni éppen aktuális kollekciónk darabjai közül, nekik ott a tervezőalkalmazásunk, ahol százezres nagyságrendben variálhatóak a különböző dizájnelemeink. Itt bizony még nem készült két egyforma darab.

De most essen szó kicsit részletesebben arról a 6 éves fejlesztési eredményről, melytől mára méltán váltak olyan népszerűvé itthon és egyre inkább külföldön is a hordozóink.

Nőjünk együtt nagyra! 

Ugyanis, ha egy Mybabyhug hordozót, kap valaki, akkor bizony nem csupán egy egyszerű babahordozót kap kézhez, hanem egy komoly kis gépezetet is, mely lehetővé teszi, hogy mértani pontossággal és precizitással hordozzuk babánkat minden életkorban, mindezt roppant egyszerű használat mellett.

Sok-sok fejlesztői munka, tesztelés és sokéves hordozói tapasztalattal a hátunk mögött mára a Mybabyhug hordozók minden bizonnyal elérték végleges formájukat, hiszen tudásban is egyedülállóak nem csupán dizájnban. Ugyanis minden hordozónk FOKOZATMENTESEN ÁLLÍTHATÓ, ezáltal képesek EGYÜTT NŐNI A BABÁVAL.

Miért is fontos ez? Mert egy babahordozóval szemben alapvető követelmény, hogy minden életszakaszban precízen támasza a baba testét: széles terpeszben térdhajlattól térdhajlatig valamint a gerincet pici babáknál tarkóig, ülni/járni tudástól pedig lapockaközépig. Azok a hordozók, melyek állíthatóság nélkül azt ígérik, újszülött kortól egészen totyogós korig használhatóak, bizony leginkább csak nagyon rövid szakaszban lesznek kényelmesek mind a babának, mind a hordozójának.

Képzeljük csak el, hogy egy babára, aki totyogós bizony az újszülött ruha sem lesz jó. Miért lenne jó tehát ugyanazon méretű babahordozó.

Mértani pontosság a hordozásban:

A Mybabyhug hordozók mindegyike, függetlenül attól, hogy milyen kiegészítőt választunk a konstrukcióban (Kisbabás Spécial Verzió, teljes csatos konstrukció, teljes kötős konstrukció, félcsatos konstrukció, de ezekről később) úgynevezett 3D-BAN ÁLLÍTHATÓ FOKOZATMENTESEN!

 1.Állítható a BODY SZÉLESSÉGE a baba terpeszének igénye szerint, hogy térdhajlattól-térdhajlatig támasszon.

szélesség

 2.Állítható a MAGASSÁGA nagyobb léptékkel a derékpánt áthúzásával

magasság

 3.Valamint állítható a magassága, de ahogy mi hívjuk a hordozó body részének „ÖLELŐSSÉGE” szintén fokozatmentesen. Ez az állítási mód valójában a magasság finomra hangolása, de főleg pici babáknál óriási jelentőséggel bír, hiszen ha ez is méretre van állítva, a baba testét a legprecízebben öleli körbe a hordozó támasztva ezáltal a testét minden irányból.

ölelősség

 Válassz extrákat igényeitek szerint akár az autószalonban:

 Mint azt már említettük a dizájnon túl minden hordozónk variálható konstrukcióban is. Úgy kell ezt elképzelni, mint mikor valaki új autót választ és extrákkal szereli fel.

Minden hordozónk alapból kötős derékpántú és vállpántú. De ezt Ti átvariálhatjátok az alábbiak szerint:

-          Teljes csatossá: csatos vállpánt, csatos derékpánt

-          Félcsatossá: kötős vállpánt, csatos derékpánt

-          + Kisbabás Spécial konstrukcióra: 6-8 hetes kortól, melynek szintén az alapkonstrukciója teljes kötős, de itt is kérhető teljes csatos- félcsatos konstrukció.

-          Alvócsuklya: ezt is extraként kérhetitek a klasszikus darabokhoz, főleg háton hordozáskor hasznos.

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink