kosaram

0
Feldolgozás…

Hordozás hűvösben, csinosan, praktikusan

oLassan érkezik az ősz  amely több változást is hoz magával. Az idő hűvösebbre fordul, a nagyobb tesók oviba, suliba mennek, de nekünk attól még nem kell lemondanunk a hordozás öröméről.  Egy-két ügyes trükkel a több réteg alatt is ugyanolyan szép lesz összebújni, mint pár héttel korábban a „semmiruhafölött”.

Őszre Neked:
Poncsó:

Ha éppen, hogy hűvösebb az idő, de még nem kell annyira felöltözni, akkor kiválóan kihasználhatóak a korábbi poncsóid. Ezekből már végtelen számú és fazonú variációt találsz bármely márkából. Olyat válassz, amelynek nagy a nyakkivágása, mert ugye itt most két buksinak kell kiférnie. Olyan lesz, mintha tényleg a babád még a pocidban lenne. Ne öltözz a poncsó alá soha túl, mert a babáddal amúgy is melegíteni fogjátok egymást, nehogy összeizzadjatok a hűvösebb idő ellenére is. A poncsó jó választás elöl és háton hordozáshoz is egyaránt, csak mindketten alábújtok és kész. Poncsó nagy előnye, hogy ha csinosan indulsz útnak, akkor is remek kiegészítő.

PONCSO_KEP

Natural Beauty hordozónk

Hordozós pulóver:

Vannak speciálisan kialakított hordozós pulóverek, kicsit hűvösebb időre, melyekben szintén lehet elöl, és háton is hordozni. Ezek jóval sportosabb kialakításúak, mint a poncsó, igazi nagy kirándulások remek társa.

XXL Kardigán:

Óriási divat most az óriási kardigán a hordozós anyukák nagy örömére. Ezeket elöl a babán össze is tűzheted, így akkor a poncsóhoz hasonlóan mindketten melegbe vagytok.

cardigan_kep

My Mouse hordozónk

Terhes kabát:

Bár ha őszi születésű a babád valószínűleg nem kellett terheskabátot vásárolnod, de ha még pont volt ilyen kabid, akkor ennek most remek hasznát fogod venni aprócska, még elöl hordozós fázisban lévő babádnál. Nem mindegyiknek olyan a szabása, mert ugye a babának puszi magasságban kell rajtad lennie a pocid pedig alacsonyabban volt ennél, de egy „A” vonalú kabát remekül használható.

kabi_kep

My Love hordozónk

Hordozós kabát:

Lehet kapni speciális kialakítású hordozós kabátokat is, ezek mind elöl hordozásra, mind háton hordozásra alkalmasak. Áruk igen borsos, de ha olcsóbb megoldásra vágynál és van olyan kabátod, amit nem sajnálsz egy ügyes varrónővel a már meglévő kabát is átalakítható.

Őszre Babádnak:

Nagyon fontos, hogy mivel kettőkön egyszerre van egy melegítő réteg, így babádat sem kell túlöltöztetned, ráadásul maga a hordozó is egy réteget jelent.

Amire ügyelj még lehetőleg, hogy ne legyen lábfejes ruha babádon (legkevésbé alsó rétegnek), rugdalózó, lábfejes nadrág rajta hordozáskor. Erre azért ügyelj, mert a ruhácska lábfejes része a hordozóba való bebugyoláláskor felcsúszhat és visszafeszítheti a lábfejét, ez kényelmetlenné válhat babádnak és úgy tűnhet, mintha nem is tetszene neki a dolog. Helyette inkább válasz lábfej nélküli öltözéket, és remek lábszármelegítőket lehet kapni ezekkel oldd inkább meg, nehogy kikandikáljon az aprócska láb valahol, attól függetlenül, hogy be vagytok bugyolálva poncsóba, pulcsiba vagy bármely egyéb megoldásba.

Babádra elegendő egyel több réteg, mint amibe otthon lenne, ha közös felső réteggel indultok útnak.

 

Kellemes őszi sétákat kívánunk!

Képek forrása: pinterest

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink