kosaram

0
Feldolgozás…

HipHop totyogós lettem, bemutatkozik az új családtagunk

Igazi szép története és íve van annak, ahogy egy baba járni kezd, megismeri a világot és "elengedi szülei kezét". Képletesen szólva egy kis minievolúció ez...:) A babák megszületés után először szoros, szinte észrvétlen egybebújást igényelnek (FirstHug rugalmas kendő, Spécial kisbabás konstrukcióink), majd kíváncsiak lesznek a nagyvilágra, nem csak anya mellkasára, szívdobogására (Klasszikus 5-6 hós hordozóink), majd végül mikor már önállóan is képesek felfedezni, már mindössze pihenni, megbékélni járnak az ölünkbe. 

No ehhez a megbékéléshez és a föl-le kéretőzésekhez, két motorozás közötti sétamentes távokhoz alkottuk meg hordozócsaládunk legutolsó tagját, láncszemét a HipHop hurcit. 

Kiknek ajánljuk? 

10 hós kortól kb. 2,5-3 éves korig, amíg a baba-mama igényli, hogy néha felkapjuk csemeténket. A lényeg, hogy a baba már kezdjen totyogni, álljon fel és akár vezetve tudjon sétálni, onnantól már használható. 
NAGYON FONTOS, HOGY EZ NEM ÚJSZÜLÖTT HORDOZÓ!

hip_hop_promo-17

Milyen élethelyzetben megoldás?

Max 15-20 perces rövidebb hordozásokhoz szuper és gyors megoldás a HipHop, amikor csak úgy amúgy is hónunk alá kapnánk a kicsiket.
NAGYON FONTOS, HOGY EZ A HORDOZÓ A FÉLOLDALAS TERHELÉS VÉGETT CSUPÁN KIEGÉSZÍTŐ ESZKÖZ NEM HELYETTESÍTI A SZIMMETRIKUS HÁTON HORDOZÁSHOZ ALKALMAS ESZKÖZEINKET. EZ MINDEN CSÍPŐHORDOZÁSHOZ KÉSZÍTETT TERMÉK ESETÉBEN ÁLTALÁNOS ÉRVÉNYŰ AJÁNLÁS A RÉSZÜNKRŐL!

Mit tud a HipHop?

Állítható a mérete, két behúzható karban végződik, így különböző alkatú hordozó személyeknél is használható. A két csat a baba levételekor gyorsan kicsatolható, így a baba nagyon könnyen kivehető. De a két karos megoldás lehetővé teszi azt is, hogy a hordozó felső sávját és alsó sávját is kívánt feszességűre tudjuk húzni.

hip_hop_promo-6

Hogyan lehet felvenni? 

Bármely oldalra helyezhető, 360 fokban körbefordítható, így a csatok lapockán is lehetnek, de mellkasnál is, kinek hogy kényelmes, vagy épp a minta, hogy látható jobban rajta, de ez lehetővé teszi azt is hogy az oldalakat mindig váltogassuk a terheléselosztás végett.

Dizájn

Nem csupán a használhatóságban, de a dizájnban is törekedtünk az egyszerű, de nagyszerűségre, ezért a HipHop két alapszínben készül: bézs és fekete, és középen egy nagy felirat jelöli, hogy a Mybabyhug gyerkőcök csak akkor sétálnak, ha nincs jobb dolguk! Mybabyhug kids never walk!

hip_hop_promo-18

Most ráadásul a fb-on egy szerencsés követőn meg is nyerheti a HipHop-ot plusz mivel a trükkös anyák semmit nem cipelnek még a kismotrot sem egy szuper PocketTrailer is jár hozzá csomagban! Tartsatok velünk a fb játékunkon: www.fb.com/mybabyhugcom

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink