kosaram

0
Feldolgozás…

Hercegnőnek születni kell, nincs mese

Egy 4 éves lány gyerkőc mellett bevallom nem is lehet nem rózsaszínben látni a világot. Esélyem sincs rá, mivel még a reggeli kávémat is tutti-frutti illatú csillámpónival iszom az egyik kezemben, aki éppen valami veszedelmes baj elől menekül, a másikban pedig a csillogós, minimum három rétegű tütüt variálom a kisasszonyra az időjárásnak megfelelően vagy melegítőnacival, vagy pillangós szandival. Indulás előtt pedig a hercegnős „sprickából” is biztosan kapok én is egy adagot. Rózinak sincs menekvés, már rég le kellett cserélnie a fognövesztő bio rágókáit egy-egy gumipónilábra és illedelmesen tűri azt is mikor a kéklőezüstösfényben csillogó Elsa parókát kell viselnie Alíz szigorú utasításainak megfelelően. („Legalább meg tudjuk nézni milyen lesz egyszer hajjal” érvnek pedig végképp nem tudok ellenállni) Szerintem a hugica első szava is Póni lesz, ha ügyesebb, akkor ezt bizony specializálhatja Twilight Sparkle-re. (Még csak pályájuk kezdetén járó lányos anyukák ne ijedjenek meg, ha eddig egy szót sem értettek hamarosan mindenre fény derül.:))

Mivel tavaly novemberben a fiúké volt inkább a főszerep a Batkid kollekcióval, idén engedtem Alíz régóta tartó kérésének, miszerint „igazán lehetne már valami hercegnős cucc is a Mybabyhug-nál”.

És Alíznak, mint mindig, most is igaza van, hiszen a hercegnőstílus óriási virágkorát éli. Nem beszélve arról, hogy szerintem minden lány mesebeli hercegnőnek születik, csak a csúnya, elvadult világ kiöli belőlük a virtust. Én hiszem, hogy egy Anya és főleg egy Apa feladata ezt a hercegnőséget őrizni bennük, ameddig csak lehet tiszta erőnkből.

Ezt a hercegnő stílust persze mi egy kicsit megfűszereztük a divatvilág új kedvenc irányzatával a „Label stílussal”, ahol felvarrásokkal, kitűzőkkel és egyéb kiegészítőkkel teszik az átlagos, egyszerű nadrágokat, kabátokat, felsőket igazán varázslatossá és igazán vagánnyá. Van ebben a stílusban valami, ami nagyvárosiasan laza és egyszerre gyermekien játékos. Egyszerűen imádjuk!

Szóval lássuk Alízom inspirálta legújabb ölelésdizájnunkat a "My Little Princess by Alíz"-t, melyet csak azoknak ajánljuk, akik belevaló, igazi coool hercegnőnek születtek, szeretik a különleges és vagány cuccokat és ki nem állhatják az átlagos középszerűséget! Természetesen ez a dizájn is kérhető alapdarabként kötős vállpánttal és derékpánttal, félcsatosként, csatos derékpánttal, teljes csatos konstrukcióban és kisbabás "Spécial" kivitelben is. A képeken félcsatos konstrukcióban láthatod, azaz kötős vállpántokkal és csatos derékpánttal. 

mylittleprincessbyaliz-1

Koronákat felhajt és cuppanóst küld, induljon a fenséges mesebeli utazás!

k2

A dizájnaban helyet kaptak csókos, igazi pihe-puha piros ajkak, amely pisszent egyet, hogy biztosan ne hangoskodjunk, ha a hercegnő éppen alszik, a Spécial darabokon szereplő fa maci logónk, egy pihe-puha természetesn arannyal hímzett szív szépségjegy, és a mi kedvencünk a textilbőrből készült 3 dimenziós, arany korona. A most pont nem látható lehunyt pink pillákról nem is beszélve.

k1

Természetesen ez a darabunk is fokozatmentsen állítható mind függőlegsen, mind szélességében, a derékpántja átfűzhető még ezen túl két állásban is. Választhatod nagyobb babához félcsatos vagy teljes csatos kivitelben, pici babához pedig Spécial konstrukcióban.

 k3

Jó összebújst a hercegnőnknek, a wenshopban itt találod!

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink