kosaram

0
Feldolgozás…

Forest Friends univerzális babaruha kollekció- bemutatkozik a Nyúl

Már többször volt róla szó, hogy a hordozóeszközben mi a legjobb öltözék. Ne legyen lábfeje, mert ahogy visszafeszül a baba lába benne, kiválthatja a lépegető reflexet és az mozgásfejlődés szempontjából nem jó. Aztán legyen laza, könnyed, és kényelmes, hogy a széles terpeszt is könnyedén felvegye benne a baba… de mi ezt még továbbgondoltuk és nem kis tapasztalatból összeszedtük, milyen is egy kis ruhácska, ami tökéletes egy ölelésben.

6

Barátunk a hordozásban, segítségünk az érzékenységben

Az már talán ismert, hogy a rugalmas hordozókendőink anyagai rendkívül finomak. Nem tartalmaznak műszálat, rugalmasságukat a szövésük alapján kapják. Hogy egy hordozóklub vezetőjét idézzem ..” rugalmas kendőtök anyaga egy álom”. Szóval arra gondoltunk, hogy ezt az Öko-tex minősítésű végtelenül pihe-puha anyagot kár lenne másra nem felhasználni, ahol a baba bőrével még jobban tud érintkezni. Ehhez adódott az igény, ami már régóta érlelődik bennünk, hogy szeretnénk olyan hordozáshoz kifejezetten alkalmas kis ruha szettet készíteni, amely megkönnyíti az öltözködést összebújás közben. Így születtek meg a Forest Friends ruha szettek, melyekből most meg is mutatjuk az első barátunkat, a Nyuszit.

1

A szett és kialakítása: Együtt nő velem!

A szett két részes. Áll egy lenge, kötős sapiból, amely megvéd az erős napsugárzástól, a széltől és minden egyébtől, amitől egy macibundától már mentes, jó időben kikandikáló baba buksit meg kell védeni, illetve egy naciból.

A naci fazonja nagy kedvencünk. Rendkívül széles ülepe segíti a babának kényelmesen felvenni a hordozókban a széles terpeszt. A lábszárakon azonban egy szoros rész található, amely pici babáknál felhajtható, ha még hosszú lenne, de a szorossága miatt nem engedi felcsúszni a lábszáron öltözködés közben. Az izgalmas kis részlete a lábszárnak az a kis vágás, amellyel a hordozóba bújáskor a kis sarokra is rá tudjátok húzni kicsit, ezzel a kis mozzanattal pedig biztosan nem fog a nadrág felcsúszni.

11

10

Ebből a szorosabb részből jutott egy széles rész a derékra is, amely szintén fel-le hajható, így kisebb babával is kényelmes és jó méretű, de ha felhajtva hagyjátok, a pulcsi, kistrikó, ami nem body szintén betűrhető, így a babán sem kézben fogás közben, sem hordozóba helyezéskor nem fog a ruha felcsúszni tarkóig.

9

Minden szett két méretben kapható: 0-6 hóig és 7-12 hóig.

Cukiság nem csak hordozáshoz:

A szett kialakítása azonban nem csupán hordozáskor rendkívül kényelmes. Szuper társ lehet kúszáshoz, mászáshoz, totyogáshoz. Árulkodik erről főleg a dizájn, hiszen a Nyuszis szettünk egy hason ténykedő babán érvényesül leginkább.:)

12

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink