kosaram

0
Feldolgozás…

Forest Freinds univerzális, aktív babaruha kollekció 2. rész

Ahogy azt már korábban bemutattukhttp://www.mybabyhug.com/magazin/forest-friends-univerzalis-babaruha-kollekcio-bemutatkozik-a-nyul egészen új cukisággal készültünk nem csak a hordozás szerelmeseinek. 

Forest Friends névre hallgató, aktív babaruha kollekciónk igazán különleges nem csak a megjelenés, de a tudása miatt is, ugyanis: 

- együtt nő babáddal, derékrésze és lábszára föl-le hajtható, így 0-6 hóig és 7-12 hóig is elegendő a két méret. 

- pihe-puha öko-tex alapanyagból, pontosabban a rugalmas kendő alapanyagunkból készül.

- mély ülepe miatt segít felvenni a babahordozóban az egészséges, széles terpesztartást, a szűk lábszárak miatt viszont nem csúszik fel. 

- a szett két részes, áll egy kantáros kipatentolható naciból és egy kötős sapkából, így a hordozóból kikandikáló részek védve vannak a napstól, széltől.

- a dizájnja pedig ellenállhatatlanná tesz minden, amúgy is ellenállhatatlan babát.

De ne is szaporítsuk tovább a szót, előző cikkünkben megismerhettétek a Nyulat, most pedig bemutatjuk a két legjobb barátját is a Macit és az Őzikét!

 

A Maci:

Maci dizájn: Nacija drapp alapon, szürke pocakos és lábszáras, kantáros, sapija: drapp alapon szürke belsejú macifülekkel

maci_3

 

maci_5

 
Az Ózike:

Dizákn: Nacija: Szürke alapon drapp popsival és szürke külsejű őzike farkincával, Sapija: peckes, drapp kitömött őzike szarvacska szürke alapon, megkötős

rén_5

őzike

 

rén_2

 

Mindegyik kis barátot megtaláljátok a webshopban az egyéb termékeknél: http://www.mybabyhug.com/termekek/egyeb

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink