kosaram

0
Feldolgozás…

Egészséges szépség babának-anyának!

Bár, nem tudom pontosan mi jön még, de azt biztosan állíthatom, hogy a női szépség soha nem fakul olyan ütemben élete során, mint mikor édesanya lesz. A terhességem alatti hormonhurrikánok és felszaladt kilók, a terhesség utáni bőrtágulás, majd hirtelen fogyás, a kialakult májfoltok, majd az éjszakázások okozta fáradt szürkeség az arcon, az időhiány magamra…és még sorolhatnám, hát cseppet sem azt a tükörképet adják, amire vágyom.

A közelmúltban viszont komoly elhatározásra jutottam és megfogadtam végleg leállok a lányok popsi krémjével és keresek valami komplex megoldást, amitől végre helyrebillen a küzdelmem a régi külsőmért. Hiszen egyszer minden hormon a helyére kerül, beáll a súlyunk, visszahúzódnak a májfoltok, s egyszer –lehet, hogy most hihetetlennek tűnik- de babánk is aludni fog és, ha most kicsit is figyelünk az apró jelekre, akkor átvészelhetjük ezt az időszakot szebb formában is.

 Kezdésnek kipróbáltam mindent, volt már mindenféle márkám, krémem, csodaszerem, étrend kiegészítőm itthon, a végeredmény az volt, hogy mindentől kiütöttem vagy láthatóan kidobott pénz volt.

A MÁDARA nyelve:

Aztán találkoztam a MÁDARA-val egy kezdőcsomag (become organic) erejéig és azóta függő lettem. Ez egy fiatal, ám annál innovatívabb márka, amely csupa szuper természetes anyagból dolgozik, nem is akármilyen hatékonysággal.

A MÁDARA ugyanis különleges kapcsolatot ápol a természettel, az ősi tudást ötvözi a huszonegyedik század ismereteivel és technológiájával.  A MÁDARA vallja, hogy a sejtek szintjén a növények és az emberek nagyon hasonlóak. A natúr kozmetikumok azért tudnak annyira hatékonyak lenni, mert ugyanazt a nyelvet beszélik, mint a bőrünk vagy bármelyik sejtünk.

A Lettországból származó MÁDARA kozmetikumok valamennyi összetevője tanúsított organikus gazdaságból és minősített beszállítótól érkezik, valamint a gyártási folyamat minden egyes szakasza megfelel a natúr kozmetikumok nemzetközi szabványainak. 

Az idő kereke:

Számomra sem olyan könnyű bevallani, de igen 30-ontúl két gyerekkel már nem lehet elmenni a ráncok mellett. A MÁDARA viszont olyan, mintha az én fejemmel, életstílusommal gondolkozna, hiszen kitalálta a SMART krémjét, amelyet direkt ezekre az első apró vonalakra, foltokra, pórusokra talált ki. Van hozzá szemránckrémem is, és már pár nap alatt egész más tónust ad az arcnak.

mádara_1

Organikus babaápolás:

Azóta eltelt időszakban annyira meggyőzött a könnyedségével, természetességével és hatékonyságával ez a márka, hogy a lányoknak is szerettem volna, ha a bőrápolást ezentúl vele oldjuk meg. Jön a nyár, a tűző napsütés, az egész nap vízben ázás, és nálunk a lányok különösen érzékenyek ezekre a körülményekre.

A törpemálnás baba testápolót bevallom én is használom, mert nagyon finom az illata és nagyon gyorsan, könnyen, sokáig hidratál. Pont arra találták ki, hogy télen nagy hidegben és nyáron nagy melegben segítsen az érzékeny területeket megóvni.

Megtalálható még a babáknak szánt termékek között organikus zabfürdetőjük és hársfavirágos samponjuk is. Mi imádjuk mindegyik tagját. Jó kezekben vagyunk most már mindannyian.

mádara_2

Most szeretnénk Veletek is megosztani ezt a különleges MÁDARA élményt, a kezdő –Become Organic- szettjüket Te is megnyerheted velünk a Facebook játékunkon.

 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink