kosaram

0
Feldolgozás…

Csinimami hetek

Igazi átrfomáló hetek jönnek a Mybabyhug háza táján. Most a csinimamiké a főszerep.

Csinipocak szépségverseny:

Április végéig a kismamák mutathatják meg milyen csinos is lehet egy nő óriási pocakkal. Facebook játékunkon most becsatolhatod kedvenc pocakos fotódat és a legtöbb szavazatot besöprő kismama egy igazi ölelős, dizájner pólyával várhatja érkező csemetéjét.

A játékot itt követhetitek nyomon, szavazhattok kedvencetekre, de még jobban örülünk, ha velünk játszol: Pocakfotó szépségverseny

6 hetes átalakulásprogram:

A tavaszi megújulás jegyében  "Csinimami" felhívásunk keretében, az akciót tovább tetézve szeretnénk, főleg a pécsi anyuciknak és babáiknak egy hat hetes átalakító programsorozatot ajánlani, melynek keretében együtt formálódhatunk a BabyGym órákon és az Eminent Pilates És Gyógytorna Központ különleges rekreácós óráin. Május 4-én indul a móka és hétfőn, kedden és csütörtökön is együtt mozoghatunk 6 héten át. Ebből a csütörtöki órák igazán izgalmasak lesznek, hiszen a szabadban tervezzük őket. Az eseményt pedig egy kis díjátadóval koronázzuk, ahol a legfittebb kismamát jutalmazzuk. Most vagy soha, irány a bikiniszezon babával is!

torna

 

 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink