kosaram

0
Feldolgozás…

Csecsemő és kisgyermek elsősegély előadás

A szülők legnagyobb félelme, hogy gyermekük balesetet szenved vagy olyan egészségügyi állapotba kerül, ami felett nem tudnak rendelkezni. A legkiszolgáltatottabb állapot, hogy látjuk gyermekünk segítségre szorul, mégsem tudunk segíteni.

Az EminentPilates és Gyógytorna Központ a Magyar Gyermekmentő Alapítvánnyal karöltve Csecsemő és Kisgyermek Előadást szervez. A Március 7-én 9:30-től megrendezésre kerülő előadásssorozat első alkalmával olyan rendkívül fontos témákban kapnak útmutatót a gyakorló és leendő szülők, mint a bölcsőhalál, lázgörcs, fulladás, félrenyelés, allergia, ütőeres vérzés elállítás, esések, koponyasérülés, égés és egyéb otthoni vészhelyzetek ellátása.

Az esemény facebook oldalához való ccsatlakozással tudjátok jelezni részévteli szándékotokat, vagy keressétek az előadás háziasszonyát -aki egyben a Mybabyhug magazin gyógytornász szakértője is- Petricsevics Krisztinát: eminentmozgásközpont@gmail.com, 0630 749 1236

Az előadás szüneteiben, előtte és utána pedig mi visszük az öleléseinket, amit az érdeklődők próbálhatnak is.

Gyertek el: "..mert megfelelő képzettséggel és odafigyeléssel a balesetek, betegségek 80%-a megelőzhető lenne. A vészhelyzetek kezelésének legértékesebb első 10-15 perce a laikus elsősegélynyújtó kezében van, ezért fontos, hogy felkészültek legyünk az ilyen helyzetekre."

Esemény facebook oldala/jelentkezés

plakát

 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink