kosaram

0
Feldolgozás…

Családi testápolás természetesen-ajánló

SzépaségSzerda lévén legyen ma ismét kicsit a szépülésé a szó. Nagyon kedvelt lett az utóbbi időben teljesen természetes összetevőkből készült termékeket használni. A boltok polcai roskadoznak a megtévesztő kozmetikai szerektől, melyről a nagy gyártók egytől-egyig állítják, hogy csak és kizárólag természetes alapanyagot használnak.

Azonban, ha egy kicsit is különlegesre vágyunk érdemes a kis családi vállalkozások háza táján is szétnézni egy-egy kézműves piacon. Pécsett például az ASzPIK egy remek beszerzőhely. Ami különlegessége ezeknek a családi vállalkozásoknak, hogy akiket ajánlani fogunk mindannyian minősített, engedéllyel rendelkező kis kozmetikai műhelyek, tehát tökéletesen biztosak lehettek abban, hogy ezek a családok, alkotók, akik a kozmetika művészei biztosan azt adják egy-egy termékükben, ami rá van írva.

Kisbabák bőrápolása:

Az egyik legkényesebb téma, hogy a babák igencsak érzékeny bőrét mivel lehet ápolni. Az egyik kedvenc szappankészítőnk SzappAnna szerint egy éves kor után fürdetőről bátran válthatunk a kifejezetten babáknak készülő természetes szappanokra. SzappAnna fantáziája pedig végtelen, nekünk a macis szappan volt a befutó, ezzel tanultunk meg egyedül szappanozni és a fürdés igazi mese lett.

szappanna_maci

Termékeiket megtalálhatjátok az ASzPIK vásárokon és a webshop „polcain”is: https://www.facebook.com/Szappanna?fref=ts, webshop: http://szappanna.hu/

Egy másik készítő a VeraNatura kifejlesztett a babák számára egy speciális fürdető tejet, amely telis tele van finomságokkal alkalmazkodva a kicsik érzékeny bőréhez. Ez egy finom, a kisbabák érzékeny bőréhez megfelelő folyékony fürdető, melyet csak a legkímélőbb és legápolóbb alapanyagokból állítottak össze. A mosóhatást a lágy cukortenzidek adják, melyek enyhe szappanfélék, a bőr jól tolerálja őket, nem irritálnak, nem szárítják a bőrt, habzóképességük alacsony. A bőr felületéről nagyon gyengéden oldják le a szennyeződéseket, így nem bántják a bőr természetes lipidrétegét, ami a kisbabáknál még igen vékonyka. A tenzidek adta zsíroldó hányad sokkalta alacsonyabb, mint egy felnőtt tusfürdőben, mivel a kicsiknek nincs szükségük nagy mosóhatásra, még nem tudnak igazán koszosak lenni.

fürdető

Kismamák kényeztetése

De, hogy ne csak a babák élvezzék a természetes összetevőket szintén VeraNaturától ajánlunk figyelmetekbe egy igazi pocakkényeztető krémet, mely segít megelőzni a csíkosodást, feszülő érzést a kilenc hónap alatt és után egyaránt. A krém összetevői segítik a bőr kötőszöveteinek megőrizni rugalmasságukat, enyhítik a viszketést, antioxidáns tartalmuknál fogva kisimítják a ráncokat, feltöltik a szöveteket. Minden pocakra és kerekedő testfelületre használható, különösen a várandós anyukáknak feszülés és striák ellen.

pocakkrém

VeraNatura termékeit megtaláljátok webshopjukban: VeraNatura webshop

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink