kosaram

0
Feldolgozás…

Buddy kollekció- a csatos haverok

Az első WAMP-unkra igazán különleges kollekcióval készülünk. A meglévő egyszerű, de nagyszerű kötős babahordozóink tárházát ugyanis igazi rohanós, nagyvárosi haverokkal bővítettük. Nagyon sokan kéritek, hogy csatos verziót is készítsünk és természetesen ennek eddig sem volt akadálya, de ezzel a kis minikollekcióval az igazán rohanós vagányoknak szeretnénk kedvezni.

A nagyvárosi forgatagban sokszor nincs idő kötögetni még egy MT-t sem, amíg kiszaladsz-beszaladsz-elakadasz-felszállsz-leszállsz, addig sokan úgy vélig a csatos babahordozó a legjobb megoldás. Az ő igazi társuk lehet ez a két univerzális és igazán különleges "Buddy". A csatosok talán kevésbé ismert hátránya, hogy pici babára kevésbé lehet szépen támasztékosan beigazítani, ezért mi inkább nagyobb babáknál javasoljuk használni 5-6 hónap fölött. 

A konstrukción kívül újdonság még, hogy a szájuk nem egészen öncélú, ugyanis a kis nyelvük elhúzásával aprócska titkos rekeszt találhattok rajtuk ahová belerejthető egy bankkártya, egy ezres, vagy éppen egy buszbérlet és már szaladhattok is. 

buddy

 

Buddy csatos kollekció jellemzői:

- szintén minősített Öko-Tex alapanyagból

- nagyon jó minőségű szintén bevizsgált csatokal

- tépőzáras könnyen felvehető és állítható derékkal

- egy ponton állítható body magassággal és szélességgel

- aprócska zseb elöl

- vagány dizájn

 

buddy_w

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink