kosaram

0
Feldolgozás…

Beszámoló Nagykövetünkről: Koppány 5 hónapos

Koppány alig 2 hónapos volt, mikor az első sztárfotózásán részt vett. Akkor az éppen bemutatkozó MyFirstHug kendő kollekciónk és az F&F által biztosított hozzá illő ruhákban pózolhatott szüleivel karöltve. A fotózás végére mondanom sem kell, hogy békésen beszunyált édesanyja ölelésében.

apás_ff

De Nagykövetnek lenni nálunk még ennél is izgalmasabb feladat lehet. Hiszen gondos válogatás után Móni egy igazi szupermenő, cicás ölelést választott maguknak következő lépésben, melyet kicsit késleltettem ugyan, hogy biztosan belenőve jobban élvezhessék.

A minap pedig meg is mutatták magukat nekünk. Koppány óriásit nőtt és változott, igazi kispasivá érett az elmúl 3-4 hónapban. Még mindig gyönyörűek édesanyjával együtt.

Koppány2

Móni egyébként babafotósként dolgozik Szegeden és szebbnél szebb képeket kaptunk Tőlük ezen levél kíséretében. „Kópékánk hétvégén lesz 5 hónapos. Az első buszos utunk a nagyihoz a cicás hordozóddal történt, bár én személy szerint rettegtem a botrányos bemutatkozástól az úton, de végül rövid nézelődés után, kényelmesen, csöndben szundikált a célig :) Nagyon megszerettem a hordozást, bár ahogy Kópé egyre növekszik, az elöl hordozásról hosszabb távokon le kell mondanom - azonban ennek is megvan az előnye, hiszen így legalább a háton hordozást is kipróbáltuk, amitől egyébként tartottam sokáig... Lassan próbálom a Nagyit és Csabit is rávenni a hordozásra, majd meglátjuk sikerül-e... :)”

 

Koppány3

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink