kosaram

0
Feldolgozás…

Bemutatkozik a WOMOM-Bag

Nem tudom Ti hogy vagytok vele Anyasorstársak, de nálam van egy dolog, amiről nem vagyok hajlandó lemondani gyerkőccel… az pedig a szép táska.  Azaz nem vagyok hajlandó „bagolymintáscsupakapocsvászon” vagy vízálló, neonszínű, óriási pelenkázó táskával és fényvisszaverős „hasitasival” mászkálni, ha útnak indulunk a lányokkal, még akkor sem, ha az a legpraktikusabb megoldás lenne.

Mennyit róttam a netet pocakosan, hogy találjak egy szép pelenkázó táskát, amit rá tudok tenni majd a babakocsira fel tudom kapni, ha a kiscsaj majd rajtam lesz hordozóban. Néztem nagy márkákat, meg kínai csodákat és persze tengerentúli kézműves megfizethetetlen szépségeket, de aztán maradt a nagyméretű „shoppinbag”, amibe a pelenka a cumisüveg és a popsitrölő közé biztosan elbújik majd a kulcscsomóm, nem tudom normálisan sehova felakasztani és biztos, hogy vagy az uram vagy a nagyobbik kiborul a várakozás közepette, mire a legaljáról előhalászok valamit. Ráadásul a legkevesebb kedvem van mindig átpakolgatni belőle mindent, ha mondjuk véletlenül éppen csak magam vagyok vagy egyszer eljutunk vacsizni vagy moziba az urammal.

Eluntam ezt a tortúrát, ráadásul nem kevés levelet kaptam tőletek, hogy hát Mybabyhug stílusban lehetne valami megoldás a hordozós táskára is.

A nyarat pedig a tervezgetéssel töltöttük, megfigyeltem mikor, hova, mire lenne leginkább szükségünk.

A következő problémákat kellene egy igazi Anyatáskának megoldani:

-          legyen hely a babacuccnak nem összekeverve anya motyójával

-          legyen praktikus variálható megoldású, ha éppen babakocsira kell tenni, vagy vállra

-          a hordozásnál más megoldás kell háton hordozáshoz és elöl hordozáshoz

-          ne kelljen 500 táska minden alkalomhoz külön, mert nincs idő gyerek mellett átpakolgatni mindent, ráadásul biztosan a legfontosabb a nagy pakolgatásba kimarad

-          legyen könnyen tisztítható, a gyerkőcös élet durva kihívás

-          és hát a legfontosabb, menjen mindenhez, csinos is legyen meg sportos is és ne kelljen a szép táskáról lemondani a gyerkőc mellett.

Ennek a kihívásnak a jegyében most nagy boldogsággal mutatjuk be Nektek az új, szívünknek nagyon kedves WOMOM-Bag kollekció első darabját, krém színben.

Variálható WOMOM- Bag, Anyának minden alkalomra:

Meg tudjátok mondani hány táskát látunk most a képen? Eláruljuk pontosan 7-et…bizony ez a táska 7 féle képpen variálható. Nem hiszitek? Megmutatjuk!

womom_1300

  1. Pelnekázó táska
    pelenkázó

A táska lelke a két egymásról lepatentolható rész. A főtáskáról ugyanis a kis „Clutch” lepattintható, aminek hátulján lévő tépőzáros fülekkel a babakocsira is fel tudod ezt tenni, ha csak rövidebb időre mentek sétálni vagy elegendő, ha éppen kéznél lévő dolgokat visztek magatokkal: zsepi, kulcs, pénztárca.

A táska másik variálhatósága a vállpántok sokféle felhelyezésében rejlik, ugyanis a pántok leszedhetőek és úgy teszitek bármely részére, ahogy csak szeretnétek. Ha például a babakocsira szeretnéd feltenni  nagy táskát, akkor mintha hátizsák lenne át tudod kapcsolni vele a babakocsi toló karját.

A táskában három nagyobb rekeszt találsz, ezekbe mi cumisüveget, pelust, és nedves popsitörlőt szoktunk szállítani.

A táskához jár egy, a béléssel azonos mintázatú, kis pihe-puha pelenkázó felület, melyet kicsire tudsz csukni és elrejteni.

  1. Hordozós táska, hátizsák és a hordozó derékpántjára húzható övtáska
    hordozós

Az egyik legnagyobb motivációnk a táska megalkotásában az volt, hogy a hordozáskor már mi is sokszor felvetettük a táska kérdését. Mi a legjobban elöl hordozáskor a hátizsákot szeretjük. Na ez a pelenkázó táska könnyedén, a vállpántok átcsatolásával hátizsákká varázsolható….és tádáááám, máris nem kell két táska, nem kell pakolgatni, csak babával összebújik, táskát feldob a hátra és indulás.

A másik borzasztó praktikus dolog ebben a táskában, hogy bizony a kis Clutch pontosan úgy lett megalkotva, hogy a hátán lévő tépőzáras fülekkel bizony a hordozótok derékpántjára is ráilleszthető legyen, így olyan, mint egy csini övtáska, beleférnek a legfontosabb apróságok és szuper társ, ha már háton hordoztok.

  1. Ráadás táska Anyának
    anyának

Azt hiszem ezt nem kell magyarázni..az egészet megfűszereztük egy kis finomsággal, nőiességgel, kis fodorszerű díszítéssel, hogy visszafogottan kecses legyen akkor is, ha Anya bizony egyszer, nagyritkán gyerkőc nélkül érkezne meg.

A táska anyaga textilbőr, ezáltal könnyen tisztítható és megfizethető, bélése pamut.

 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink