kosaram

0
Feldolgozás…

Bemutatkozik a Pilooshoe

A nyúl hét következő alkotója a Pilooshoe, akik tündéri kiscipőket készítenek kisiknek és nagyoknak. Például nyuszisat is, amelyet most a facebook oldalunkon követkeve az eseményeket meg is nyerhettek.

Mesélj egy kicsit a márkád világáról, mikor kezdtél el ezzel foglalkozni és miért?

Amikor a 3., legkisebb lányom elkezdett totyogni szükség lett egy megbízható, kényelmes, nem csúszós talpú lábbelire. A piacon kaphatók nem feleltek meg az igényeinknek, ezért úgy döntöttem, készítek egyet saját magam. Alakítgattam, fejlesztettem, ahogy növekedett a lánykám, majd a férjem unszolására meghirdettem az elsőt eladásra. El kezdtek érkezni  a megrendelések, én pedig igyekeztem a vevők kívánságait teljesíteni, ezzel párhuzamosan pedig a tudásomat, a kínálatot, az eszközöket  fejlesztettem és fejlesztem ma is folyamatosan. Szinte magával sodort a kereslet. Azt hiszem,imádom a kihívásokat, így egyre komolyabban foglalkoztam kialakuló aprócska cégemmel és el kezdtem hinni benne, hogy olyat csinálok, amit mások is szeretnek, tetszik nekik, hasznos, természetes és igényes.

A termékeid mire jelentenek megoldást a családnak, gyerkőcöknek? 

Cipőim első osztályú bőrből készülnek, amely természetes és jól szellőző viseletet biztosít.  A cipőcske puhasága, egy rétegű, csúszásmentes talpa a mezítlábas járáshoz hasonló érzetet nyújt, amely hozzájárul a talpizmok egészséges fejlődéséhez. Tágas kialakítása a széles lábfejű, magas rüsztű gyermekeknek is kényelmes.  

Papucslerúgó gyerekek számára éppúgy javasolt, mint babakocsis sétához vagy mászni, állni, járni tanuló babáknak.  Gumis bokarészük megkönnyítik a felvételt és jól megtartják a lábon. Újszülött kortól felnőtt méretig készülnek a cipők. Talpát igény szerint bárány gyapjú szőrmésbőrrel bélelem, amely szigeteli a hőt, de elvezeti a nedvességet, így kellemes komfortot biztosít a viselőnek.

17e794_4f3e09beebb2415ca3687e1dea2e714d

Miben különlegesek a termékeid? Alapanyag, technika, dizájn..stb

Első osztályú bőrrel dolgozom, amely megbízható, igazolt helyről származók, így nyugodt szívvel ajánlhatom már egészen pici babáknak is. Figuráim a gyerekek világához illeszkednek és a gyermek felé fordítva kerülnek felvarrásra. A talpbélés valódi, károsanyag-mentes, magyar gyártótól rendelt  báránygyapjú szőrmésbőr, ami  itthon tudtommal csak az én cipőimhez kapható.

Melyik a kedvenc Mybabyhug terméked és miért?

Természetesen ez a tündéri nyúlszett a kedvencem, mert nagyon ötletes és sokoldalú.

7

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink