kosaram

0
Feldolgozás…

Bemutatkozik a Mybabyhug Spécial-2.rész

Ahogy már korábban olvashattátok a Spéciál kollekciónk első bemutatkozójában igazán különleges családtaggal bővültünk. Régóta szerettünk volna azoknak a kedvében járni, akik bizony a legkisebb babákkal sem szeretnének hosszasan kendőket kötögetni.

Különleges alapanyagból, egy igazán jól állítható konstrukcióval az ölelést egészen művészi szintre szerettük volna emelni.

De a Spécial kollekció bizony más újdonságot is tartogat a Mybabyhug dizájn rajongóinak.

A Dizájn:

A Mybabyhug Spécial kollekciójának két szereplője lesz, melyből az előző cikkünkben részletesen megismerhetitek az első a Cream&Gold-ot.

Most pedig megmutatjuk a párját a sötétebb színek rajongóinak a Graphit&Gold-ot.

ill_1

Szerettük volna, ha Mybabyhug Spécial dizájnja minden részletében letisztult, visszafogott, igazán finom és mindenki számára kedvelhető lesz. A bája és a dizájn mondanivalója az apró részletekben bújik meg. A logónkat például a Spécial változatokon fából találjátok meg, ezzel az alapanyag természetességét szeretnénk hangsúlyozni.

A hordozó bodyjának legfelső rétegén pedig három hajtás fut végig függőlegesen. Ezeknek a hajtásoknak mind dizájnban, mind a használatban komoly feladatuk van. Szerettük volna elérni, hogy a hordozó kívülről kicsit egy kagylóhéjra emlékeztessen, hiszen a legdrágább gyöngyszemeket is ilyen módon óvja a természet, akárcsak mi a babánkat. De a hajtások a hordozó terpeszbeállításának szimmetriájában is segítik a használóját. Sokkal könnyebb lesz szemmérték alapján ezekhez a függőleges hajtásokhoz igazítani a szélességet mindkét oldalon, ezáltal pontosabban állítható be a hordozó.

De a mi kedvenc részletünk a Mybabyhug Spécialon a body aljától induló macink arannyal hímezve, amely ahogy nő a baba és nő a body mérete bizony egyre jobban látszik majd..:) Mire babátok egy évesen belebújik már az egész maci látszódni fog!:)

A variálhatóság:

Nem véletlen azonban, hogy ez a két alapszín lesz megtalálható a műhelyünkben ebből a különleges anyagból, ugyanis azok, akik szeretik az alapkonstrukció dizájnjait, em tudnak betelni egy Piroskával vagy Bambival , vagy éppen a méltán sikeres Batkd kisbabás verziójára vágynának inkább… nos nekik jó hírünk, hogy bizony ez a konstrukció bármely dizájnunkkal variálható. Annyit kell csak eldöntenetek, hogy az adott dizájn sötét vagy a világos, natúr színre szeretnétek kérni tőlünk.

A másik nagy előnye a Mybabyhug Spécialnak, hogy a konstrukcióban sem ismerünk lehetetlent. A derékpánt az átfűzhetőségével nem csak, hogy jobban ráállítható pici babákra, de lehetővé teszi, hogy később akár csatos vagy tépőzáras derékpántot is kérhessetek kiegészítőként, így a baba növekedésével a hordozó kényelme is variálható. Spéciál is kérhető természetesen teljes csatos verzióban is, ezt azonban utólag nem tudjátok kérni. 

web_black_gold_4

A Spéciál Kollekció két alapdarbját és a konstrukciót az alapdrabjaink variálásához keressétek a webshopunkban

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink