kosaram

0
Feldolgozás…

Bemutatkozik a Mybabyhug Spécial

2016-os évet egészen új dimenzióban képzeltük el a Mybabyhug-nál. Régóta szerettünk volna azoknak a kedvében járni, akik bizony a legkisebb babákkal sem szeretnének hosszasan kendőket kötögetni. Bár továbbra is ragaszkodva az elveinkhez az újszülöttek ezután sem kapnak feloldozást a kendő alól, de 6-8 héttől kezdve, ha túléltétek a gyermekágyas időszakot és anya is rendben van bizony a Mybabyhug Spécial igazi felüdülés lehet a kendőt nem kedvelők számára egészen 1-1,5 éves korig. Azaz a bázishordozós időszakban.

Úgy tartják ugyanis, hogy van egy kivétel a kendőzés alól… mégpedig a szövött kendőből készült, állítható méretű babahordozó. Az állíthatósággal eddig sem volt gond, és bizony szép számmal kerestetek meg bennünket, hogy hozott kendőből készítsünk igazi Mybabyhug-os, trendi hordozót picike babához, de két dolog miatt nem készült eddig nálunk ilyen megoldás:

  1. A hozott kendőből való varrás több mint, nem tekinthető felelős készítésnek, hiszen nem tudjuk igazolni a kapott, már használt kendő minőségét, így az abból készült hordozóért sem vállalnánk jó szívvel felelősséget. Mi a Mybabyhug-nál különösen körültekintően járunk el a biztonsági részleteket illetően, így ezen megkereséseket el kellett utasítanunk.
  2. Magyarországon eddig nem találtunk olyan számunkra megfelelő kendő alapanyagot, amely rendelkezik az EU-s biztonsági előírásoknak eleget tevő vizsgálatokkal.
Az alapanyagról:

Nehéz dió volt az alapanyag….bizony! Főleg azért, mert a Spécialt szerettük volna, ha igazán különleges lesz és sokoldalúan variálható, de erről majd később. Inkább bemutatjuk milyen anyagra leltünk, melyre egészen Franciaországig kellett eljutnunk.

Az Spécial hordozóink alapanyaga egy igen különleges francia OEKO-tex formula, amely a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelve nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, nehézfémet és egyéb allergén vegyületeket. Az anyag minősége a Francia gyártó által garantált és a legszigorúbb babatextíliákra érvényes EU-s biztonsági szabvánnyal összhangban készülve 15 kg-ig teherbíró.

Azaz a Spécial alapanyaga pihe-puha, amely legfinomabban ölelgeti a legkisebbeket, miközben pedig mégis erős és tartós. A sztenderd babahordozóink alapanyagánál jóval bársonyosabb, puhább anyagról van tehát szó, erősségük, teherbírásuk azonban azonos.

promo_3

A konstrukció:

A Spécial kollekció valójában egy új konstrukció típust is jelent a kínálatunkban. Egy olyan új hordozótípust, amely speciálisan pici babákra készül. Ezért aztán a sztenderd méretünknél ez a hordozótípus egy picit kisebb lett és behoztunk egy új állítási funkciót is, amely a magasságát még pontosabban és szorosabban tudja majd megadni. A derékpántnak ugyanis két állítási módja van, átfűzhető technológiával. Így a magasságát a tőlünk már megszokott módon, egyszerű behúzáson túl még egy nagyobb léptékkel is tudjátok állítani. Ez a megoldás a pici babák esetében rendkívül hatékony és nagyon alapos támasztást ad. De ez az új állítási mód szintén további variálási lehetőséget ad majd Nektek, de erről majd szintén később.:) Mint látjátok egyik nagy különbség még az sztenderd hordozóinkhoz képest, hogy ez a típus, mivel pici babákhoz készült kapott szundikapucnit...ezekről nem bírtuk lehagyni a szolid macifüleket. Mérete állítható, lepatentolható.

promo_4

A dizájn:

A Mybabyhug Spécial kollekciójának két szereplője lesz, melyből most részletesen megismerhetitek az elsőt… a Cream&Gold-ot, amely a mi személyes kedvencünk.

Szerettük volna, ha Mybabyhug Spécial dizájnja minden részletében letisztult, visszafogott, igazán finom és mindenki számára kedvelhető lesz. A bája és a dizájn mondanivalója az apró részletekben bújik meg. A logónkat például a Spécial változatokon fából találjátok meg, ezzel az alapanyag természetességét szeretnénk hangsúlyozni.

A hordozó bodyjának legfelső rétegén pedig három hajtás fut végig függőlegesen. Ezeknek a hajtásoknak mind dizájnban, mind a használatban komoly feladatuk van. Szerettük volna elérni, hogy a hordozó kívülről kicsit egy kagylóhéjra emlékeztessen, hiszen a legdrágább gyöngyszemeket is ilyen módon óvja a természet, akárcsak mi a babánkat. De a hajtások a hordozó terpeszbeállításának szimmetriájában is segítik a használóját. Sokkal könnyebb lesz szemmérték alapján ezekhez a függőleges hajtásokhoz igazítani a szélességet mindkét oldalon, ezáltal pontosabban állítható be a hordozó.

És végül, de nem utolsósorban a mi kedvenc részletünk a Mybabyhug Spécialon a body aljától induló macink arannyal hímezve, amely ahogy nő a baba és nő a body mérete bizony egyre jobban látszik majd..:) Mire babátok egy évesen belebújik már az egész maci látszódni fog!:)

Hamarosan megmutatjuk a Spécial kollekció másik alapdarabját is! De addig is tartsatok velünk fb-on induló Spécial játékunkon, ahol a helyesen válaszolók között egy Macibundát sorsolunk ki!

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink