kosaram

0
Feldolgozás…

Bemutatkozik a HOODY Kids

Mint tudjátok "állati " szuper játékot indítunk ezzek a héttel. Három héten át összeállunk kedvenc babadizájnereinkkel és a "Forest Friends" hordozós babaruhakollekciónkhoz kapcsolódva tematikus heteket indítunk. 

Az első héten a Nyűl hordozós babarucinkhoz kapcsolódik két márka, akiket itt a magazinban be is mutatunk részletesen. A facebook oldalunkon fogtok tudni játszani, a két interjú után felteszünk majd egy-egy kérdést, melyet megválaszolva és egy babázós ismerősötöknek ott szólva fogtok résztvenni a sorsoláson. A hét végén, pedig a szerencsés nyertes mindent visz, amit az adott héten felajánlunk. 

Játékra fel, ismerjétek is meg az első játékpartnerünket Szablár Andit, a HODDY Kids "anyukáját", akitől ezen a héten egy pihe-puha nyuszis babatakarót nyerhettek. 

Mesélj egy kicsit a márkád világáról, mikor kezdtél el ezzel foglalkozni és miért?

A Hoody Kids gondolata kislányom születése után kezdett érlelődni bennem. Arra gondoltam, hogy jó lenne valami olyasmit csinálni, amiben kiélhetem kreativitásomat kicsit visszavezet a munka világába és én oszthatom be az időmet. Az inspirációt is a kislányom adta, aki a párnáját és takaróját mindenhova hozni akarta akárhova mentünk.

12809705_1730664927178242_2973164046902513169_n

A termékeid mire jelentenek megoldást a családnak, gyerőcöknek?

Gyerektakaróink több funkciót ötvöznek. Egyszerre lehet takaró, párna vagy pedig játék. Ennek köszönhetően, ha útra kel a család lerövidíti a pakolási listát. Párnaként összehajtva kis helyet foglal és autóban vagy repülőn is jól használható. A kapucni rész a gyerekek számára kedves figurákat szimbolizál. Ezzel szerepjátékra ösztönözzük a kicsiket. A takaró két csücskébe pedig kis füleket tettünk, ahova a kezüket tudják bedugni. Így könnyebben burkolóznak bele és az alvás közbeni kitakarózás is elkerülhető.

Miben különlegesek a termékeid? Alapanyag, technika, dizájn..stb

Minden darabot kézzel készítünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a magas minőségre az alapanyagoknál és az elkészítésnél is. Termékeinkkel szeretnénk mosolyt csalni a gyerekek és a szülők arcára is.

12592709_1710855785825823_8859165978156577216_n

Melyik a kedvenc Mybabyhug terméked és miért?

Nagyon szeretjük a MyBabyHug termékeit. A kedvencünk a My Mouse babapólya, mert nagyon praktikus és olyan cuki.:)

mymouse_3

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink