kosaram

0
Feldolgozás…

Babadizájn természetből álmodva, babákra hangolva

Hol volt, hol nem volt…nemrég lett egy kis „virágkötöde”, ahol egy csipet varázslattal, örökké virágzó virágokkal „gyerektündérkertek” kelnek életre. Egyrészt teszik ezt azért, mert a virágok látványánál megnyugtatóbb, szebb és harmónikusabb nincs, másrészt azért, hogy felnőttként szeresség és óvják a természetet. Ez a kis műhely a mi új szívügyünk. Ismerjétek meg Ti is sok szeretettel ezt a kis csodavilágot a Florist de Bébé-t

Törődést adni, figyelmességre nevelni- „Az Én Virág Barátom” csomag a legkedvesebb tanító ajándék:

„Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet”… szól az régi mondás, és ha jobban mögé nézünk ez a mondat nagyon sokat jelent. Azt jelenti, hogy aki képes a növények felé szeretettel lenni, az szeretni fogja az egész bolygót, annak élővilágát, a környezetünket.

A Florist de Bébé műhely egyik legszebb projektje  ez a kis ötletes és bájos doboz, az "Én Virág Barátom", amiben van egy édes kaspó, benne virágfölddel, kis maggal, és egy cuki kis öntözőkannával. Nem egy bonyolult csomag, szemet gyönyörködtető, mégis annyi minden van benne.

Hiszen ahhoz, hogy valakinek saját Virág Barátja legyen, nem kell más, csak következetesség, hiszen nem szabad elfelejteni locsolni, aztán kell hozzá türelem, mire kihajt és kell még folyamatos törődés és szeretet, hogy megerősödjön és ki lehessen ültetni. Lehet ennél nagyobb dolgot adni egy gyermeknek, mint ennek az élményét. Ráadásul a korosztály, akiknek ez a kis csomag szól, pont híján van a türelemnek, rendszeretésnek. Egy nagyon szép ajándék, amely megtanít ezekre a tulajdonságokra, közös élményt ad. Ha valaki nem tud háziállatot tartani ez is egy szuper alternatíva rá.:)

flowerfriend-4

Legyen tündérkert a babaszoba

Azt mondják a mai gyerekeket nagyon sok inger éri. Ha megszületnek, rögtön a kiságy fölé akasztunk egy neonszínű, hangosan zenélő plafonra fényt vető körforgót. A Florsit de Bébé koncepciója az, hogy egy gyerkőcnek nem biztos, hogy ennyi ingerre van szüksége. A természet tudja, mikor mire van szükségünk, nem véletlen, hogy a zöld szín nyugtat, a pasztell színek lágy mozgása nem fogja a babákat túlingerelni. A sírósság, a túlfáradás okozta nyűgösség sokszor azért van, mert túl sok inger éri őket napközben. A Florist de Bébé hisz a natúr színek és a természetes megoldások erejében. A kiságy fölé akasztható díszeik egytől egyik önmozgók, elég picit meglökni őket, a kis elemek összecsattanása éppen annyi figyelmet és hangot kelt, amennyire egy pici baba agyának érzékszervének szükséges van.

11_30-1

 

Mindenből egy

A Florist de Bébé egy virágkötöde valójában babáknak, ahol az alapanyagok mind természetes eredetűek, de a legkisebbek és a munkák tartóssága érdekében örökké virágzó, magas minőségű művirágokkal is dolgoznak. A kis virágkötős dizájn labor lényege, hogy nem készül két egyforma darab. Vannak kollekciók és termékkategóriák, melyeken belül mindig újat és újat alkotnak. Így aztán, ha valaki beszerzi a kedvencét biztos lehet benne, hogy csak nekik lesz olyan. Még a virág barátból sem lehet tudni ki fog kibújni.:)   

florist_spring-13

A mi kedvenceink

A Florist de Bébé készít virágoskert körforgót ágy fölé, girlandokat, de a mi kedvencünk az éjjeli lámpa koncepciójuk.

Most a kínálatban van egy erdei mackó a fiúknak és egy csipkerózsika éjjeli lámpája a lányoknak. Lágyan pislákoló fény, pont elég ahhoz, hogy a rossz álmokat elűzzék, anya este betaláljon, ha éhség vagy szomjúság van. 

wildteddylight-8

Másik kedvencünk az „Első virágcsokrom”, ami egyetlen szülinapos kisasszony repertoárjából sem hiányozhat. Névre szólóan készítik, szép csomagolásban, remek emlékőrző és fotózáskor is szuper kiegészítő. Milyen jó lehet majd elővenni a 30. születésnapon!:)

florist_spring-4

Tartsatok a Florist de Bébével:

Facebook: www.fb.com/floristdebebe

insta: @floristdebebe

webshop: www.etsy.com/floristdebebe

Írjatok nekik bátran: floristdebebe@gmail.com

logo_terv

Ha Neked is tetszenek a munkáik, oszd meg a cikket!

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink