kosaram

0
Feldolgozás…

Az összes Cucc egy helyen- rend a lakásban egy pillanat alatt

Mesélj egy kicsit a márkád világáról, mikor kezdtél el ezzel foglalkozni és miért?

Kicsit több mint másfél évvel ezelőtt indultak a Cucc papírzsákok. Amíg otthon voltam a kisfiaimmal (most 6 és 4 évesek) sokat kínlódtam az állandó rendrakással (főleg utánuk, kis lakásban), és ezzel párhuzamosan elkezdtem előszeretettel követni külföldi lakberendezési oldalakat, ahol is kiszúrtam egy papírzáskot, és onnantól szörnyen vágytam egyre. Aztán gondoltam egy nagyot, hogy mivel itthon még nem csinálja senki, én megpróbálom, hátha tetszik ez itthon is az embereknek. Szerencsére jókor voltam jó helyen, így mostanra már ez lett a fő állásom, és ez nagyon boldoggá tesz.

Cucc

 A termékeid mire jelentenek megoldást a családnak, gyerkőcöknek?

A Cucc papírzsákok rendzsákok, vagyis a mindennapos rendrakásban segítenek. Szerencsére nagyon könnyű pillanatok alatt beledobálni a lakásban kallódó játékokat, ruhaneműket, cipőket, papírokat, ésatöbbit... Illetve olyan holmik tárolására is kiváló, amiket csak ritkán veszünk elő, de szeretnénk úgy tárolni, hogy az még jól is nézzen ki a lakásban (pl. téli cuccok, takarók, párnák).

13043376_1173268352691367_1380359734997816185_n

Miben különlegesek a termékeid? Alapanyag, technika, dizájn..stb

A termékeim nagyon tartósak, hosszútávon praktikus segítők, de ha később már nem használjuk, újrahasznosítható anyagból készültek, így nem terhelik a környezetünket.Többrétegű nátronzsákok, akár 20-25 kg-t is elbírnak, erősek, kisegyerekek mellé is bátran ajánlom őket, mert nem lehet csak úgy kárt tenni bennünk.A mintákat én festem a zsákokra, egyenként, stencil és akrilfesték használatával, egyszóval mind egyedi termék, mindben benne van a szívem-lelkem. :)

Melyik a kedvenc Mybabyhug terméked és miért?

A kedvenc Mybabyhug termékem a csatos Buddy babahordozó, de a legkedvencebb „termékem” a hordozótervező! Fantasztikus ötlet és kivitelezés!

jókaicuki

 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink