kosaram

0
Feldolgozás…

Az év Mybabyhug nagykövetei-több tappancs, mint eddig

Zsaniék az éves nagy "Cseperedni Ölelésben" nagykövet pályáztunkra jelentkeztek. Ők lesznek idén a mi családunk, akik megmutatják, milyen szuper és hasznos dolog egy nagy ölelés. Az ő történetük igazán varázslatos, hiszen Kornél 4 év után érkezett a kicsit több tappancsos családba, kváz harmadik gyerkőcnek. Ismerjétek meg őket és tartastok velük is az elkövetkezendő évben!

1. Első gyermekes anyukaként, most, hogy Kornél része lett az életeteknek, mennyire más a valóság, ahhoz képest mint, amit képzeltél a babázásról? 

Nagyon…. A terhességem első percétől fogva határozott elképzelésem volt mindenről. A szüléstől kezdve a gyereknevelésig, szó szerint mindenről pontosan tudtam, hogy mit szeretnék és mit nem. Persze mondanom se kell, hogy az egész úgy, ahogy van ment a kukába. A hordozásról is megvolt a határozott véleményem, ha bárki megkérdezte azonnal rávágtam, hogy én biztosan nem fogom hordozni, hordoztam eleget 9 hónapig. Aztán jön egy hasfájós kisbaba és borul minden. 

Az utolsó elvemet akkor engedtem el, amikor a férjemmel fejhangon énekeltük a Kerekmese kiszámolós dalát a gyereknek, ugyanis csak arra volt hajlandó megnyugodni.
 
 2. Kornél igazából 3. gyerkőcnek érkezett, mert van már két kutyusutok, akik teljesen családtagok. Hogyan lehet a kutyákat és a babát összeegyeztetni? 
Nagyon pontos a megfogalmazás, mert ők valóban inkább ember számba vannak véve nálunk mintsem házi kedvencek. Úgyhogy ilyen szempontból nem nehéz, szerencsére ők tényleg nagyon okos és rendes srácok. Bár hozzáteszem, én rengeteget foglalkoztam mindkettejükkel, rendszeresen jártunk kutyasuliba és versenyszerűen sportoltam velük.
Persze, mióta egyel többen vagyunk, sajnos kevesebb idő jut rájuk, de próbálom úgy beosztani az időt, hogy míg Kornél alszik, addig velük is tudjak foglalkozni.
 
3. Te is kreativ anyuci vagy hiszen van egy kutyahámokat készitő kis dizajnműhelyed, hogyan logisztikázol az anyaság és a munka között?
 
Nem egyszerű, de ebből a szempontból nagyon szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis a párom édesanyja rengeteget segít. Így, amikor munkám van, szólok neki és ő addig dajkál, míg én dolgozok. Az oldalamon egyébként feltüntettem, hogy most egy kicsit megnő a várakozási idő a termékekre, de szerencsére minden vásárlóm nagyon kedves és megértő, ha egy “átbulizott” éjszaka után picit csúszok a megrendeléssel.
 
4. Kornélra mesélted sokat vártatok, 4 év után döntött úgy, hogy megérkezik Hozzátok. Mit üzennél azoknak a családoknak, akik hasonló helyzetben vannak? 
Nem szeretnék én lenni a nagy megmondó, így csak a saját tapasztalataimról tudok nyilatkozni. Ami talán elég közhelyesnek hangzik, de tényleg így van, az az, hogy sose szabad feladni. Én soha egy percre se hittem el, hogy ez nekünk ne sikerülne. 
Mivel én az a “mindent és azonnal” típusú ember vagyok ezért próbáltam úgy felfogni a helyzetet, hogy ez egy lecke. Ez a kis emberke már akkor arra tanított, hogy ezt az utat türelemmel kell végigjárjam, mert ő tudja pontosan, hogy mikor szeretne jönni. 
Amit saját tapasztalataim után tanácsolhatok az az, hogy nem szabad másokra hallgatni. Főleg nem olyankora, akik ezt nem életék át, mert sajnos el sem tudják képzelni, hogy milyen. A “majd, ha nem görcsölsz rá összejön” és társai okosságokat pedig egyik fülen be, másikon ki. Ha nem görcsölnél rá, akkor már nagy baj lenne….
 
image2
 
5. Mybabyhug nagykövetként mit gondolsz miben fognak Nektek a termékeink legtöbbet segiteni? Melyik termekünk a Ti kedvencetek?
 
Miután beütött a hasfájós időszak és a kisfiam konkrétan csak rajtam volt hajlandó aludni, akkor döntöttem úgy, hogy muszáj lesz beszerezzek egy hordozót, ha nem akarom, hogy a házunk romokban heverjen míg mi kényelmesen fekszünk a kanapén egész nap. Úgyhogy azóta napközben két alvást is a hordozóban tudunk le, én pedig addig meg tudom csinálni a házimunka nagyját. 
Nagy kedvencünk lett a kötős hordozó a macibundával, így akár télen is el tudunk menni kirándulni, mert babakocsival plusz két kutyával mission impossible volt egyedül a séta. 
A másik nagy kedvenc pedig a Womom bag. Szerintem nincs olyan pelenkázó táska ami egyszerre lenne szép és el is fér benne minden amire szükség van. Hát ő ilyen… 
 
Zsani és Kornél, Mybabyhug nagykövetek
 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink