kosaram

0
Feldolgozás…

A szépség ezer arca Mybabyhug módra- nyereményjátékkal

Nagyon sokan azért választanak bennünket, mert amellett, hogy egyszerűen használható, egészséges, jó kialakítású a hordozónk még ráadásnak igazi, üde színfoltot is visznek a mindennapokba megjelenésükkel.

Nagyon sok kismama ír nekem azért, mert egyszerűen imádják viselni, örülnek, hogy megnézik benne őket az utcán, egészen különlegesnek érzik benne magukat.

„Évi! Áldom a kezeidet és a kreativitásodat, hogy megálmodtad majd megvalósítottad ezeket a csodás hordozókat!! Liliennel imádjuk az egyedi csajos hordozónkat!! Séta során, ha felkötöm magamra a kisasszonyt percek alatt elalszik. Boldogan és büszkén viselem ezt a csodát! Többen odajöttek hozzám már az utcán és dicsérték és kérdezték ki csinálta ezt a szépséget!! Maradok hű hordozótok!” (Stella)
Hogy miért is fontos nekem ennyire, hogy hogy néznek ki a hordozóim?

Mert egy hordozó sokkal több egy egyszerű eszköznél. Szerintem óriási jelentősége van abban, hogy a teljesen más élethelyzetben a kismama ne összeroppanjon az anyaság felelősségének terhe alatt, hanem maximálisan kiélvezze azt. Tapasztalatom, hogy egy egészséges, ergonómiailag helyes hordozó komoly szerepet játszik abban, hogy egy kismama minél hamarabb visszanyerje önmagát, tökéletesen alkalmazkodjon az új örömökkel, ám egyben nehézségekkel is teli élethez, és boldog, kiegyensúlyozott legyen, csakúgy, mint a hordozott a babája.

Számos tanulmány mutatja, hogy a gyermekágyi depresszió megelőzésében a babahordozás óriási jelentőséggel bír. Azzal, hogy ismét "egyben" lehetünk a babánkkal, megszűnnek a korlátaink: kijutunk a négy fal közül, ismét mozoghatunk, elvégezhetjük a házimunkát, marad erőnk a nagyobb tesóra is…és igen ismét lesz kezünk arra, hogy rendbe hozzuk magunkat.

Lénárd szőrmókban

Itt éppen smink készül egy fogzós baba mellett

Meggyőződésem, hogy a nőiesség netovábbja az anyaság, annál nincs nőiesebb állapot. Ezért fontos, hogy anyaként is nőnek érezhessük magunkat, és igen a hordozó kinézetében se kössünk kompromisszumot, legyen az a ruhatárunk része, a legtermészetesebb dolog a világon. Minket és a babánkat csodáljanak meg, ne azt, hogy netán fél év után is még mindig látszik a pocink…

Hát ezért olyan fontos nekem, és mint kiderült egyre több anyatársamnak is, hogy a hordozó része legyen a személyiségüknek, az életünknek. Talán ezért választott már minket divattervező, a divat fellegvárában élő francia édesanya, aerobik oktató, gyógytornász és gyermekével irodába néha bekényszerülő ügyvéd édesanya is.

Az egyediség ezer arca

..és bizony ezért hoztuk létre a tervező alkalmazást is a honlapon, amellyel több ezer variációból állíthatsz össze olyan babahordozót, amilyet csak szeretnél.

Az alkalmazás használata roppant egyszerű, mindössze pár kattintás az egész. A próbálkozások száma végtelen és a bal oldali látványterven pedig azonnal láthatod, hogy a kedvenc színeid hogyan mutatnak együtt.

A kedvenc díszítőformák (csillag, korona, szárnyak, szív, mickey egér) mellett már a logónkból ismert macit is választhatjátok már. Természetesen ezek mintázata is kedvetekre variálható.

Apák bevetésen

Természetesen nem feledkeztünk meg az Édesapákról sem. Pontosan azért, mert korábban is nagyon sokan választottátok a két oldalas „Apás-Anyás” hordozómegoldást, ezért a tervezőben már oda ülhet melléd Apa is, és így aztán tényleg nem kell kompromisszumot kötnötök.

apák 

Nagyon örülünk neki, hogy az utóbbi időben megszaporodott az hordozó Apukák száma és komoly beleszólásuk van abba, hogy milyen hordozót válasszon a család. Ráadásul a mi hordozóinkat Apák is szívesen viselik, mert annyira egyszerű őket használni, hogy nem riadnak meg tőle. Így aztán teljesen jogos, hogy nekik is legyen saját oldaluk. Volt Édesapa, aki így már rendszeresen bevállalja a bevásárlást, addig Anya pedig pihenőt kap. De ez csak egypélda arra, hogy az Édesapák ugyanannyira, ha nem jobban élveznek velünk hordozni.

Induljon a játék

A tervező alkalmazásunk bemutatására pedig nincs is jobb mód, mint egy óriási játék, ahol most kipróbálhatod, hogy is működik az alkalmazás. Ha van észrevételed azt is szívesen vesszük, hiszen ez még csak a próbaüzem. Bár vásárlást most is fogadunk, de nem mondjuk, hogy nem lesznek rajta még csinosítások, ami az alkalmazás felhasználóbarátabbá tételét illeti.

A játék lényege, hogy a facebook oldalunkon ezen cikk megosztása alá képként illeszd be nekünk azt a hordozó tervet, amit Ti szívesen elfogadnátok. Technikai segítségként annyi, hogy a „PrintScreen” gombbal le tudod menteni azt, amit éppen a képernyőn látsz. Azzal, hogy álmaid hordozóját becsatoltad nekünk hozzászólásként, máris részt veszel a sorsoláson, és ha nyersz hamarosan a gazdája is leszel a megtervezett darabnak.

Induljon tehát a játék és lássuk milyen ezerarcúak is lehetünk, ha van mód a választásra!

A játék a facebookon oldalunkon bonyolódik! www.facebook.com/mybabyhugcom

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink