kosaram

0
Feldolgozás…

A Macibunda új generációja a babahordozásban, babakocsizásban

A babahordozásban az első hidegek beálltával nagy kérdés fogalmazódik meg a szülőkben. Na ilyenkor akkor miben hordozzunk?

A babának nem jó, ha a hordozóban túl van öltöztetve, hiszen a baba és hordozó méretaránya ilyenkor teljesen más lesz. Arról nem is beszélve, ha a hidegből bementek akár hosszabb vagy rövidebb időre a melegre, mondjuk boltba akkor a hordozóban lehetetlen levetkőztetni a babát, mindent kibontani, levetkőzni, visszakötni pedig idő- és „karigényes” valamint roppant fárasztó. Amikor Neked elég egy melegebb pulcsi vagy poncsó, akkor pedig a baba már több melegségre vágyik. Szeles, esős időben is jó, ha van egy plusz réteg a babán.

Télen is jobban tudsz mozogni és praktikusabb, ha hordozót a saját, téli kabát nélküli ruházatodra teszed. A télikabátra kötve borzasztó kényelmetlen lesz minden hordozóeszköz.

Erre a hideg időt áthidaló megoldásra létezik az egyik legpraktikusabb és legtöbbféle módon használható eszközünk a Macibunda.

A Macibundánk nem új keletű dolog, pontosan két éve jelent meg a kínálatunkban és borzasztó népszerű lett nem csupán a hordozós családok körében a multi funkcionalitása miatt. Idén pedig továbbfejlesztettük, „új bundát kapott” a Macibunda!

A multifunkcionális Macibunda felhasználási területei:

HORDOZÁSHOZ minden időben: A Macibundánkkal alapvetően szeretnénk igazán kényelmessé és praktikussá tenni a hordozást ősszel, télen és koratavasszal. Ezért ez a hordozó takaró használható elől- háton és csípőhordozáskor is. A hevederekkel és a hordozóinknál is használt magas minőségű alpintechnikai csatokkal bármely típusú hordozónál használható. Nem csupán a mi hordozóinkkal kompatibilisek.

Fontos funkcióval egészült ki az alapmodell, mivel beletettünk egy kivehető polárbélést, amely külön babapokrócnak is használható, így minden évszakhoz igazodni tudtok a vastagságával.

BABAKOCSIZÁSHOZ: Mivel a macibunda mérete állítható a bele épített gumírozásnak köszönhetően így kényelmesen használható lábzsákként babakocsikon is. Sport-és autóshordozónál is szuper szolgálatot tesz, mivel a csatokkal és a méretre állítással légmentesen ezekre is rögzíthető.

BABAPLÉD: A Macibunda egyik nagy előnye, hogy kivehető polárbélése külön, illetve az egész Macibunda is használható babaplédnek. Ha nincs pelenkázó felület éppen sehol, annak is remekül megfelel majd.

maci_3

 Professzionális Outdoor alapanyag:

 Amiben azonban a leginkább megváltozott a Macibunda az pedig nem más, mint az alapanyag.

Szerettünk volna olyanná tenni a Macibundát, amely már nem csupán melegen, nagyon finom puhaságban tartja a babát, de az időjárás nagyobb viszontagságaival is felveszi a harcot.

Ezért a jövőben minden Macibundánk az egyik legprofesszionálisabb outdoor, általában túrázók által használ SOFTSHELL alapanyagból készül.

Mit kell tudni erről az anyagról? A softshell anyag egy puhább tapintású, kopásálló, rugalmas speciális szövet. Vízálló, sokkal jobban átlélegzik, mint a legtöbb vízálló alapanyag, és ezeknél melegebb is. Teljesen szélállóak, ezért szeretik a motorosok, biciklisek is, kopásálló és rugalmas, ezért szeretik a mászók, túrázók és a legtöbbször olyan szövésűek, hogy a levegő fogvatartásával jól hőszigetelnek.

Ehhez a csúcstechnológiájú softshell anyaghoz mi még hozzáadtunk egy 100% pamut bélelést, és egy kiszedhető bébipolár betétet, amelyet kiszedve külön pokrócként is tudtok használni.

Így a macibundánk lényegében minden évszakban tökéletes társatok lehet akár hordozóval, akár babakocsival indulnátok útnak!

maci_2

Dizájn

A Macibundáink dizájnja továbbra is marad, azaz a Macibundát megtalálhatjátok mélybarna-drapp pöttyös kombinációjú Teddymaci, a fehér-fekete kontrasztos Pandamaci és az igazán csajos fehér-rózsaszín pöttyös Jegesmaci kiadásban ezentúl is. A Macibunda része továbbra is az elején található kis zseb finom polárbéleléssel, hogy anya keze se fázzon!

maci_1

Keressétek mindhárom variációt jövő héttől a webshopban a kiegészítőknél!

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink