kosaram

0
Feldolgozás…

A legmélyebb, legmenőbb alvás hozzávalói

Vannak szuper találmányok, melyek megkönnyítik a dolgotokat az altatásnál. Mi most összeszedtük azokat, amelyek igazán modern, bababarát cuccok és ráadásul menő dizájnjuk is van! 

 

A Babahordozó

Alapdarab a napközbeni altatáshoz és az éjszakai lenyugváshoz. Nálunk minden típust és konstrukciót megtalálsz a legmenőbb dizájnokkal a kedveteknek, korotoknak és életstílusotoknak megfelelően. Vigyázz, mert függőséget okoz!:)

http://www.mybabyhug.com/termekek/babahordozo

1

A pólya:

A pólya nem csupán segít napközben békésebben aludni, míg Te esetleg kicsit elmozdulnál a baba mellől, de könnyebben fogtok szopizni vele, ha vendég jön könnyebb lesz a bizonytalan kezeknek megfogni, míg olyan picik. Dédipapa, hajadon, babát soha nem látott barátnő is tud kicsit gyönyörködni az új családtagban a segítségével.

Pólyáinkat dizájnban akár a babahordozóval össze is tudod hangolni, így komplett öleléscsomagotok lehet!

http://www.mybabyhug.com/termekek/polya

 

2

 

Babafészek:

Óriási találmány, hiszen bárhol, bármikor otthonos fészket tudsz vele varázsolni babádnak. Az újszülöttek nem szeretik a nagy helyeket, szeretik a pocakszerű kuckókat. Be tudod tenni a babaágyba míg nagyon pici és nem vágyik térre. Nem utolsó szempont az sem, hogy míg esetleg egy ágyban aludnátok óriási segítség, hiszen biztonságban van, mikor te már nem is látsz a fáradtságtól.  

A Babyberrynél megtalálod a legszebbeket: https://www.babyberry.hu/halvany-kek-felhos-babafeszek-cozy-bed

3

 

Levendulás sópárnácska a BabyMountain-től:

Nem csak azért szuper találmány, mert hamarosan jön a rossz idő és ez a párnácska a benne rejlő speciális sónak köszönhetően segít a felső légúti betegségek megelőzésében, de választhatsz olyat is, amiben levendula van, amitől bizony még szebb lesz a babaálom. Amúgy pedig, ha épp nem alszik a babáddal gyönyörűséges babaszoba dekoráció is.

BabyMountain: https://babymountain.hu/

 

4

 

Hálózsák:

A hálózsák nem új keletű dolog, de ahogy a Cseppke csinálja, úgy nem csinálja senki. Cuki figurákkal és ha nagyobbak lesztek sem kell kinőni a hálózsák élményéből, hiszen a  lábszáras hálózsákokban ki lehet tipegni anyához apához az éjszaka kellős közepén is akár.

https://cseppke.hu/

 

5

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink