kosaram

0
Feldolgozás…

5 legcukibb dizájnercucc a békés alváshoz

Ha már a héten az alvásé a főszerep, akkor már egy kicsit körülnéztünk a legszebb babaholmik között. Nem biztos, hogy pálfordulást hoznak, de a Te arcodra biztosan mosolyt csal majd minden egyes keléskor. 

Babybites, a harapós társ a békés és meleg alvásban:

Annyira ötleletesek a Babybites termékei, hogy ihaj. Ez a cápa a mi kedvencünk, de lehet babád kár tengeri csillag is alváskor. 

babybites

Az ágy: 

Na igen, lehet, hogy növelni kell a babák asszociációs készségét...szóval, ha feljön a hold, akkor alvás...ha van egy ügyes papa a családban ez a holdbölcső semmiség lesz házilag.

babycrib

A babafészek:

Legújabb divat mostanság, hogy az újszülötteket úgy nevezett babafészekben altatják. Ez akár egy szopipárnával is megoldható, aki viszont még elegánsabbra vágyik, az keresse ezen név alatt. Ha pedig alvásilag kinőttetek belőle remek hasonfekvő alkalmatosság.

babynest

A hálózsák, vagy hálópulcsi:

Skandináv országokban terjed ez az ultracuki, még ránézni is meleg kötött hálózsákfazon. Ehhez ügyes nagyi kell inkább. Nekünk speciell ez a kedvencünk!

patron

A pólya:

Na és persze nem tudjuk kiahgyni a mi alváskönnyítő alkalmatosságunkat a cukisági sorból. Pólyáink igazi megnyugvást hoznak majd az alvásban.cicás_pólya 

Forrás: pinterest, mybabyhug

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink