kosaram

0
Feldolgozás…

5 alapvető konyhai kellék baba mellé

Nem mindegy, hogy babával a konyhában vagy babának a konyhában… az első teljes paradoxon, a másik azért teljesíthető.

Most összeszedtük azokat az alapvető kütyüket, kellékeket, amelyekkel könnyíthetsz a sorsodon, ha a konyhában vagytok vagy étkeztek.

 Etetőszék

Na ez az a termék, ami a második dolog a babakocsi után, amit borzasztó könnyű túlgondolni és túlfizetni. Dönthető legyen, meg pihe-puha meg ugráljanak rajta elefántok és mindeközben zenéljen.

Elárulunk egy titkot, ha szeretnéd az életedet megkönnyíteni minden szempontból, akkor bizony IKEA etetőszéket veszel! Persze hátránya, hogy meg kell várni míg ül a babád, de a legújabb kutatások szerint a hozzátáplálást sem kellene előbb megkezdeni, mint ahogy ülni tud a baba.

Nem vagyunk IKEA bérencek, de az a szék bizony tökéletes:

-         a legkönnyebben tisztítható,

-         nem foglal sok helyet

-         dizájnban szinte bárhová passzol

-         rendkívül olcsó

-         könnyen tisztítható, ja ez már volt, de ha van ilyen széked minden étkezés után imába foglalod a nevét annak aki kitalálta

antilop-etetoszek-bizt-ov-feher__0471214_PE613162_S4

Morzsaporszívó:

Ha egyszer veszel, bizony utána nem tudod elképzelni, hogy tudtál nélküle addig élni. Ismerős a dolog…baba eszik, fele kaja a földön, nagy porszívó reggel, tízóraikor, ebédkor, uzsonnakor, vacsikor….minden nasikor előrángat és felporszívóz? Na egy morzsaporszívó ehhez képest olyan lesz, mintha nyernél a lottón. A legjobb, ha olyat szerzel be, ami folyadékot is fel tud szívni. Vigyázz függőséget okoz a legyeket is ezzel fogod kergetni.

letöltés

 Konyhai törlőkendő:

 Olyan pont, mint a popsitörlő, már rutinos leszel vele, csak éppen fertőtlenít, és sokkal egyszerűbb vele bármit feltörölni.

 Eldobható pelenkaalátét:

Gondolod, csak arra jó, ha utaztok és hirtelen nincs hol pelenkázni? Nem bizony, szuper szolgálatot tesz akkor is, ha esztek, hiszen le tudod teríteni az etetőszék alá, kaja végén összehajt, kiráz…piszkosságtól függően ki tudod dobni. Fúúú mennyi takarítást tudsz így megspórolni.

 Babahorodzó: 

Főznél, de nem hagynak? Letenni nem tudod, mesekönyvhöz kellesz Te is…nemrég az énekesnőnek PINK-nek nekiestek a világhálón, mert magára kötött babával főzött. Valóban nem veszélytelen dolog, de PINK is tudja, hogy ez van! Szóval babát dobd a hátadra és „no stress” indulhat a főzés!

 

Grafika1

NatureLove rugalmas hordozókendő: 10900.-

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink