kosaram

0
Feldolgozás…

4 alapvető Anyamentő kellék újszülöttekhez

Bár most még a pocidban van a babád és valószínű elképzelni sem tudod milyen lesz, ha majd kibújik és kettesben maradtok, mert bizony előbb-utóbb apának vissza kell menni dolgozni, a nagyik lelkesedése is alább hagy és a barátnők is csakhamar visszaszoknak az éjszakai életre.

Mielőtt kétségbeesnél, most megmutatjuk a 4 legfontosabb igazi anyamentő babakelengyét, amit mindenképp be kell szerezned ahhoz, hogy Te és Babád is kiegyensúlyozottan éljétek meg a legkőkeményebb első időszakot.

Mi a közös ezekben a tárgyakban? Látszólag nem sok, pedig a legfontosabb mégis: mind-mind a Te közelségedet és „ölelésedet” adja.. közvetetten.

Amikor egy baba megszületik hirtelen ebbe a tágas világba sokkhatásként éri, hogy nincs anya szívverése, testmelege, nincsenek megszűrve a fények és bizony a nagy ágy is olyan nekik újszülöttként , mint a kietlen erdő…

Én sem voltam mindig ilyen bölcs..:) Alíz sok dologra megtanított és persze ez alatt a 3 év alatt a sok-sok babatörténet rádöbbentett, hogy a picik egytől-egyig ugyanarra vágynak. Így Rózi alapvető kelengyéit már ennek ismeretében válogattam össze és így született meg a Róza kollekció, melyen keresztül most megmutatjuk a Mybabyhug műhelye szerint, melyek a legfontosabbak egy babához házon belül és kívül, hogy mindenki még boldogabb lehessen.

A Pólya:

A pólya egy ősi eszköz. A babákat már minden bizonnyal még az ősember is bugyolálta. Hogy miért? Mert rájöttek, hogy a pocakban pici volt a hely, ha kibújnak hirtelen nagy lesz, ami a babáknak kellemetlen és sírás a vége, ezért ahhoz, hogy ismét „otthon” érezzék magukat bizony vissza kell hozni a szűkös tereket egy szuper pólyával és máris csoda történik.. baba megnyugszik, mélyebben alszik,  kevesebbet sír mindenki kipihent tádáám. Igen ám, de a kor előrehaladtával olyan pólyák terjedtek el, melyek a babák lábait párhuzamosan egymás mellett leszorították, amely egy újszülött fejletlen csípő esetében akár káros is lehet. Ezért a pólyáról egy időben elterjedt, hogy egészségtelen.

A Mybabyhug pólyái és ezért aztán Róza egyedi igazi csajos pólyája azonban nem az, mivel nem engedi leszorítani a kis lábakat, hanem pontosan ugyanolyan magzati pózban összebújhat benne a baba és élvezheti a korábban megszokott közeget.  

unnamed (10)

A hordozókendő:

Talán a legfontosabb mind közül a hordozókendő..:) Természetesen nem kell magyarázni mi miért imádjuk: két szabad kéz, alvás egy percen belül, endorfinbomba… a rugalmas hordozókendőnk ráadásul nem tartalmaz műszálat, így hihetetlenül puha és gyönyörű. Az első időszakban pedig kedves kezdő anyucik sajnos nem lehet megúszni a kötögetést, de a látvány és az érzés bizony kárpótolni fog Benneteket mindenért ezt garantáljuk.

unnamed (8)

A pocakhinta:

Mi csak így hívjuk ezt a szuper találmányt, mely egyre népszerűbb szerte a világon, hiszen pontosan ugyanazt az érzést nyújtja, mint az előző kettő eszköz…olyan mintha még mindig a pocakban lenne a babád. Nem csak a pózt értjük ez alatt. Mind a kendőben, mint a hintában a korábbi mozgást is „imitálni” lehet, ami a babáknak nem csupán megnyugtató, de a kis agyi fejlődésüknek is rendkívül fontos.

unnamed

Természetesen Rózának ez is külön a kollekció részeként a Mybabyhug műhelyében készült…szerintünk csudaszép lett.

A bölcső:

Legvégül, de nem utolsó sorban pedig vegyük a kiságyat a kezdeti időszakban. Mi egy régi használt kerekes rattan bölcsőt újítottunk fel, amely oda tolható, ahová csak szeretnénk és kis helyen is elfér. A kis hely nem csak nekünk, de bizony a babáknak a már előzőekben említettek miatt is fontos. A baldachin megszűri a fényeket és igazi meghitt kuckó lehet anya mellett. Mivel akár a Ti ágyatok mellett is elfér, így az éjszakai szoptatásban nagy barát lehet, hiszen ugyan külön alszik a babád, amivel Neked is több pihenés jut, miközben ott van egy karnyújtásnyira a szemünkfénye.

unnamed (2)

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink