kosaram

0
Feldolgozás…

Amikor a mézeskalács házikóba nem a boszorka lakik...

Nálunk a gyereknap igazán különleges ünnep, ugyanis Alíz szülinapját is jelenti egyben. Már megszokott módon, ehhez a számunkra legnagyobb ünnephez közeledve ismét nagy projektbe kezdtem titokban. Megvalósításában egész kis csapat gyűlt össze hozzá, mesteremberekkel, nagyszülőkkel kiegészülve. 

A végeredménnyel pedig kicsit nekem is egy gyerekkori álmom vált valóra..:) Kapom is érte a csipkelődő megjegyzéseket az uramtól, hogy most akkor valójában kinek is lesz a meglepi, de a végeredmény olyan szuper lett, hogy szerintem még ő is legszívesebben ebben töltené a hétvégéit. 

A szülinapos meglepetése hetekig készült titokban, a tőlünk már megszokott módon digitális előtervezéssel, méretezéssel, mérnöki pontosságú kivitelezéssel és dekorvarással. 

A lakója pontosan szülinapja reggelén vehette birtokba az ingatlant, minden ingóságával együtt. Helyet kapott benne egy kerti konyha, kerti bútorcsaláddal (IKEA), a szívecskésen szaggatott zsalugáterek ki-becsukhatóak vihar közeledtével, az ablakban muskátli  várja a napsugarak cirógatását (IKEA), a falat pedig természetesen a tulajdonos képei díszítik. 

A kis házikó különlegessége, hogy a nyári időszakban a mi webshopunk kínálatában most bárki meglepheti vele csemetéjét. A faház a képeken látható dekorációk nélkül, teljes egészében, összeállítva megvásárolható a meska boltunkban.

 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink