kosaram

0
Feldolgozás…

MyFirstHug a Mybabyhugtól

Igazi újdonságot hozott nekünk 2015 tavasza, hiszen régi vágyunk teljesülhetett. Megtaláltuk a számunkra legfinomabb és legbensőségesebb olyan ölelésünket, amelyet kifejezetten a legkisebbekre szabtunk.

Sokat írtunk már arról, hogy egy újszülött babának nincs szüksége a lüktető és zajos külvilágra neki még leginkább anya óvó menedékére, a pocak biztonságának emlékére van szüksége. Az első három hónapban az a feladatunk, hogy külvilágot megszűrve óvjuk a törékeny apróra összegömbölyödő kis üveggömbünket. Ehhez a legalkalmasabb feladat a babát finoman és puhán körbeölelő kendő, amely engedi a babának tökéletesen felvenni a pocakban megszokott magzati pózt, amelyből majd a mozgásfejlődés fogja szépen „kinyitni”.

_MG_5165

Olyan kendőt szerettünk volna, amely a piacon található többi terméktől eltérően:

-          úgy rugalmas, hogy közben semmilyen műszálat nem tartalmaz, csak tiszta pamut Öko-Tex anyagból készül

-          mivel három rétegben kell megkötni nem fölöslegesen vaskos, hanem könnyed és közben mégis kellően tart.

-          nem harsányak színei, hogy a babának ne jelentsen túl sok ingert.

-          A dizájn pedig tőlünk jól megszokott módon öltöztessen

kendők

 

A kendőink előzetes tesztelésre is nagy figyelmet fordítottunk így sok-sok tesztelő család használta a prototípusokat messze tőlünk, kisebb-nagyobb babákkal, különböző igénybevételi körülmények között a hóvihartól egészen a BabyGym-ig.

A kendőink fotózására pedig szerettük volna, ha igazán különleges körülmények között kerülhet sor. Meg is hirdettük a Nagykövet Pályázatunkat, amire nagyon sokan jelentkeztetek és ezúton is köszönjük a várakozáson felüli érdeklődést. A kis Koppány babának és szüleinek pedig köszönjük, hogy egészen Szegedről elutaztak hozzánk, hogy gyönyörű modelljei lehessenek a mi különleges öleléseinknek. Az pedig, hogy a hordozóink igenis megállják a helyüket a divatkiegészítők között is, mi sem bizonyítja jobban, hogy modelljeinknek nem kisebb divatmárka, mint az FandF biztosított gyönyörű ruhákat a 2015-ös tavaszi kollekciójukból.

virágos_családi

 

A kendőinket egytől egyik megtalálhatjátok a webshopban: http://www.mybabyhug.com/termekek/hordozokendo

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink