kosaram

0
Feldolgozás…

GYIK- Gyakran Ismételt Kérdések

Kiknek ajánlottak a babahordozóink?

Azon szülőknek, akik szeretnék a hordozás legpraktikusabb, legegyszerűbb, legsokoldalúbb, egészséges és mégis rendkívül trendi formáját választani egy olyan termékkel, mely igényesen kidolgozott és akár a ruhatár részeként is használható.

Mikortól ajánljuk a hordozóinkat és mikor milyen konstrukciót válasszak?

mikor_melyik

 

A Spécial Konstrukciónk 2016. januárjától elérhető a műhelyünkben, amely speciálisan 6-8 hetes kortól használható hordozónk, bármely dizájnunkkal variálható. A konstrukcióról bővebb információ itt olvasható:

Mybabyhug Spécial 1. rész

Mybabyhug Spécial 2. rész

Állíthatóak -e a hordozóink?

Igen, mindegyik formázott hordozókonstrukciónk állítható méretű és együtt nő a babával, így egészen kis kortó (mybabyhug Spécial konstrukció már 6-8 hetes kortól) a hordozós kor végéig használhatóak. 

Hogyan tudok velük hordozni?

A formázott babahordozóink (kötős, csatos) használhatóak elöl és háton hordozásra is egyaránt. A MT-ink csípőhordozásra is alkalmasak. A rugalmas hordozókendők csak elöl hordozásra használhatóak.

Milyen anyagból készülnek a hordozók?

A Mybabyhug Spécial konstrukcióban készülő darabok organikus biopamut szövött hordozókendőből készülnek, melyet Franciaországban készítenek. Teherbírásuk megegyezik a klasszikus darabok alapanyagának erősségével, de ölelősebb, finomabb szövésük által kifejezetten kisbb babákhoz ajánljuk azoknak, akik nem szeretik a kendőket és inkább formázott hordozót használnának kezdetektől fogva.

A klasszikus formázott hordozóink igen erős, magas szakítószilárdsági mutatóval rendelkező, terheléspróbának kitett 100% pamut vászonanyagból készülnek. Az anyagok Öko-tex minősítésűek és nagy előnyük, hogy nagyobb súlyú babánál sem ereszkednek meg, más típusú hordozásra szőtt anyagokkal szemben. 

A rugalmas hordozókendőink 100% Öko-pamut anyagból készülnek, különlegességük, hogy szövésük által rugalmasak, nem pedig műszáltartalom által.

Lehet –e valahol Mybabyhug hordozót próbálni?

Igen korlátozottan ugyan, de van lehetőség. Írj nekünk, hogy melyik városban laksz és segítünk eljutni a próba helyére.

Van -e használati utasítás a megrendelt termékhez?

Igen, mindegyik termékünkhöz részletes DVD-t melléklünk: részletes használati utasítás videó, biztonsági útmutató és előírások, a hordozó beállításának pontos leírása.

Kaphatok –e személyes segítséget a használattal kapcsolatban?

Természetesen állunk vásárlóink rendelkezésére személyesen a weboldalon megtalálható telefonszámon munkanapokon 9 és 16 óra között, e-mail-ben a mybabyhugcarrier@gmail.com elérhetőségen, személyesen Pécsett előre egyeztetett időpontban , illetve Skype-on webkamerán keresztül szintén előre egyeztetett időpontban.

Milyen módon tudok rendelni?

A termékeink a www.mybabyhug.com webshopjában találhatóak meg. A rendeléskor meg kell adni a postázási címet, telefonszámot és e-mail címet is.

Milyen módon tudok fizetni?

Webshopunkban kizárólag banki átutalással és paypal-al lehet fizetni, melyhez információkat a rendeléskor visszaérkező automata válaszban talál a vásárló. A banki átutalás a pécsi vásárlókra is érvényes 2015 szeptember hónaptól. Átvenni ők személyesen tudják, Pécsen belül környezetünk védelme érdekében nem postázzuk a termékeinket, így kevesebb benzinnel és csomagolóanyaggal szennyezzük a környezetünket.

Menyi idő míg megérkezik az ölelésünk?

15 munkanap a vállalt maximális szállítási időnk. Amennyiben hamarabb szeretné a vásárló megkapni a terméket tud elsőbbségi postázást is kérni felár ellenében a webshopunkban külön termékként a kosárba téve.

Vissza lehet e küldeni a Mybabyhug hordozót a vásárlást követően és mi a módja ennek?

Igen természetesen ránk is vonatkozik, hogy a vásárló 14 napon belül indoklás nélküli elállhat a vásárlástól, sőt mi erre 15 napot adunk. Csak jelezd nekünk 15 napon belül előzetesen és küldd vissza a terméket sértetlenül, eredeti csomagolásában minden papírjával együtt. Egy esetben nem tudod visszaküldeni, ha a tervezőben egyedi ölelést terveztetek, mivel az egyedi, személyre szabott termékek mentesülnek az elállás jogának gyakorlása alól. 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink