kosaram

0
Feldolgozás…

A pólyázás művészete

Az anyaméh emléke

Egy pici baba az első sejtjeitől kezdve azt gondolja a világról, hogy az a Te pocakod. Megszokja a meleget, a szűk helyet, hogy teste apróra össze van bugyolálva és ez az elképzelés bizony a megszületés pillanatában nem törlődik a köldökzsinór elvágásával.

A pólyapocak

Aztán mikor egy baba megérkezik a lüktető és vakító valóságba, betesszük egy nagy ágyba, ahol nincsenek többé a megszokott korlátok, és nem tudjuk, mi lehet a baj, hogy sehogy sem jó.  Mindössze azt keresi, amit a 9 hónap alatt az anyapocak adott neki: puha, meleg védelmet nyújtó kis vackolódást, hogy össze lehessen bújni picire.

Az első három hónapban semmi másra nincs tehát szükséges csak Rád és erre a pihe-puha fészekre, amely egy ügyes pólyával azonnal megoldható.

A biztonságos menedék

A pólyázást – úgy, ahogy a helyes babahordozást is-nagyon helyesen ismét kezdik felfedezni a szülők. Nem mindegy azonban, hogy milyen pólyát választunk. Nagyon fontos, hogy a babánk a számára természetes magzati pózt biztonsággal fel tudja venni. Ha rossz pólyát választunk és a babánk lábait egymás mellett párhuzamosan leszorítjuk, több kárt teszünk, mint hasznot. Az újszülöttek csípője ugyanis még nagyon fejletlen és a leszorítással nem tudnak megfelelően fejlődni.

mymouse_3

A Mybabyhug világa

A mi pólyáink egészségesen, könnyedén és szépen biztosítják ezt a kis menedéket a babáknak az első három hónapban. Használatuk roppant egyszerű, mindössze bele kell csúsztatni a babát és bebugyolálni a tépőzárak segítségével.

Pólyáink segítenek:

-          szabályozni a baba test hőjét, mintha még a pocidban lenne.

-           békésebben szundikálni, mert csökkennek a váratlan felriadások

-          a babának felvenni az ergonómiailag helyes magzati pózt

-          a szoptatást, könnyebb megfogni a babát és a szoptatási pozíciót megtartani

-          megfogni az újszülöttet mindenki számára, így Neked sem kell izgulni a kíváncsiskodók miatt

-          a mi pólyáink ráadásul fej mögötti résszel is rendelkeznek, így a buksiját még egyáltalán nem tartó baba is biztosabb kézzel tartható benne.

Minden babahordozónk stílusa elérhető pólyaként is! Nézz körül webshopunkban: www.mybabyhug.com  és kövess minket facebookon is: facebook

_MG_5099

 

 

Oszd meg ismerőseiddel:

Partnereink